İşlemimiz acildi gecenin 11 de şirket sahibini bunun için rahatsız edemezdim insan gibi telefonlarını açsaydınzı konu buraya gelmezdi yarın ben evrakları tamamlayıp hallederim sizde ayıbınızla kalın müşteriye ilginiz bu müşterinin telefonları açmıyorsun transfer için sms onay diyorsun dalga geçiyorsun resmen ya adam aylardır adamın telefonu açmak daha kolaydı bence .
controlbilişimi tanımam etmem fakat gördüğüm kadarıyla oturmuş bir sistemleri var ve bu sistemede müşterilerin uyması gerekiyor başta üyelik sözleşmesi ile üye oluyorsunuz.
bende o halde controlbilişimde olan güzel bi domaini yakalayıp sahibi adına işlem yapmaya çalışayım sizce etik bir davranışdan mı söz etmişsiniz?
sms onaylaması yapın kimliğini doğrulayın sonra işleminizi yapalım demişler güvenlik amacıyla , yarın o müşteri benden habersiz nasıl taşıtırsın dediğinde bu adamlar ne diyebilir ki
controlbilişim tebrik ediyorum amacınızında zorluk çıkarmak olmadığını düşünüyorum RABBİM bilinç sahibi olmayı nasip etsin herkese hayırlı işler..