CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%50'yi geçik bir kayıpta bende oldu , bence sorun mobil kullanılabilirlikten daha farklı bir yerlerde.
Sektör ve dil ne?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12:54 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:42 --

Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım ne düşünüyorsun bu konuda. Google tarafından bi güncelleme haberi yok neticede. olağan dalgalanmadır sence yoksa bu şekilde kalırmı?
Dostum takip ettiğim 200-250 site var. Google sıralamalarını değil sadece, hit durumlarını da takip ediyorum. Dilleri romen portekizce ve ispanyolca siteler.

Toplu olarak sayaçlarını gördüğüm 100erli değişik dillere sahip 2 gruptan ikisi de aynı şekilde davranıyor. Biri yüzde 5 kayıp veriyorken, diğeri bu sitelerden tamamen alakasız (100 site) o da yüzde 5 kayıp veriyor. Hatta saatlik dilimde bile kayıpları aynı şekilde oluyor.

Bu siteler birbirine link vermeyen, aynı DC üzerinde olmayan, aynı domain paneli kullanmayan, gerek cloudflare'e sahip gerekse kendi nameserveri olan siteler.

Yurtdışını da takip ediyorum ve herkeste bir kayıp var. Genel rakam yüzde 15-20. Yükselen de var. Onların rakamı da yüzde 25-30.

Mobil uyumun yanından geçmeyen bazı siteler yüzde 30 arttı.

Pazartesi canlanır gibi olsa da ziyaretçi rakamları, dün yine düştü. Bugün de pek içacıcı görünmiyor.

Konuyla ilgili Google tarafından bir açıklama yok.

Beklemekten başka çare de yok.

Arkamıza yaslanıp hitimizin ne kadar eridiğini hep beraber izleyeceğiz.

Bu esnada çalışacak istek bulamayabilirseniz, aynı duyguları yaşadığımızı bilmelisiniz.