SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama uydunet, Turkcell, smile vs. bunların alt yapısı ttnete bağlı.
UYDUNET, Türksat AŞ. nin bir markası olup kendi altyapısını kullanır, ttnet ile hiçbir alakası yok...

turkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,

Yaklaşık 2 yıldır Türksat uydu net kullanmaktayım. Modem ilk bilgisayar açılınca işlev görüyor, yani bilgisayar bağlanıyor. 1-2 dakika sonra kesilmiyor ama acayip yavaşlıyor 15-30 saniye sonra da kesiliyor. Sonra 1-2 dakika sonra gidip tekrar geliyor. Bu bilgisayar kaç saat çalışırsa çalışssın böyle. Ethernet kartı da taktım bilgisayara fayda etmedi. İnternet kablosunu da değiştirdim sorun aynı. İşin ilginç yanı wifide ışık hızında bağlanıyor ve hiçbir sıkıntı da yaşanmıyor. Uydunet'in çağrı merkezi sıkıntılı diyor herkes ben de aramadan önce size danışayım istedim. Görüşlerinizi, çözüm önerilerinizi bekliyorum. Yine gitti sanırım, altta sınırlı bağlantı bile demiyor arkadaşlar. Işıklarda harıl harıl yanıyor.
Sorununuzu çağrı merkezine iletin kısa zamanda size geleceklerdir, lakin görünen o ki bağlantı değil cihaz probleminiz var. Teknik ekip incelesin ama eğer farklı bilgisayarlar ile deneyip aynı sonucu alıyorsanız modeminizde arıza var; yok denemedi iseniz denemenizi öneririm, cihazınızın sürücüleriyle alakalı bir problem olabilir.

Çağrı merkezi sıkıntılıymış diyerek kendinizi de-motive edecek bir durum yok, sonuçta telefonunuzu robot değil insan açıyor Kaldı ki öyle bir durum da yok...

Bol Şanslar