Ben Teknoakhosting firmasyla çalışıyorum.13 tane hesabım var.Telefonla aradığımda sorunumu söylüyorum hemen not alıyorlar ve sorunu çözüp yine telefonla bildiriyorlar. Benden istedikleri müşteri userim. ftp bilgilerim ve userlerim önceki ticketimde var diyorum o kadar.Bu bir hizmet politikası memnunum o yüzden herkese tavsiye ediyorum.Hosting firmalarındaki fiyatları biz koymuyoruz tabiki 1000 mb alan 10000 mb trafik veren 2 firmadan ucuz olan hangisi ise onu tercih etmemiz doğal çünkü hepsinde bol referanslar oluyor,server özellikleri vaynı (belkide sözdedir) datacenterler aynı ve hizmetleri şişiriyorlar fiyatları cazip tutuyorlar sonra fiyasko.Şahsen ben çok hosting firması denedim.Hep büyük firmalar olmasın yeni açılan hosting firmaları kazansın, hem işine işine iştahlı ve hecanlı olurlar işleri az olduğu için hızlı dönerler düşüncesindeyim ama çoğu zaman madur ediyorlar.Bakıyorum her firmada güzel bir temayla makyajlanmış whmcs ve awbs var.Hakkımızda kısımlarını okudukmu iştahımız kabarıyor ve güveniyoruz.Web arısından sadece 2 tane wp tema aldım o konuda yardımcı oldular sağolsunlar.Ancak bende sitesi hack yiyen arkadaşıda moral olarak motife adına biz bakarız ancak siz bu adara yine ticket gönderin kayıt altına alalım gibisinden yaklaşabilirlerdi diye düşünüyorum.