Profesyonel Adwords&Seo Danışmanlığı, Reklam ve Tanıtım Hizmetleri

Verilen Hizmetler

1-) Profesyonel Seo Danışmanlığı ( Projenizin Geniş Kapsamlı Analizi, Çalışma Planlaması, Raporlama, Yazılı&Sesli Bilgilendirme )

2-) Digital Reklam Danışmanlığı ( Reklam Planlama, Adwords Danışmanlığı )

3-) Site içi Seo Çalışması ( Optimizasyon Çalışması, Seo Ayarlarının Yapımı )

4-) Site dışı Seo Çalışması ( Anahtar Kelime Çalışması, Kategori Çalışması, İçerik Çalışması, Hitlendirme Çalışması )

5-) Editörlük ( Tüm Sektörler için Profesyonel Editörlük Hizmeti )

6-) Makale ( Tüm Kategorilerde %100 Özgün ve Seo Uyumlu Kaliteli Makale Yazımı )

7-) Sosyal Medya Yönetimi ( Facebook, Twitter, İnstagram, Google +v.b Sosyal Medya Hesaplarınızın Yönetimi )

8-) Wordpress ( Wordpress Kurulumu, Eklenti Kurulumu, Sorun Giderme v.b )

9-) Tasarım Düzenleme "Editleme" ( Wordpress Tema, Html Tema v.b )

10-) Diğer İşlemler ( Web Site Kurulumu ve Ayarlamaları, Özel İstekler, Site Taşıma v.b )

11-) Sosyal Link Çalışması ( Toplist, Dizin, Paravan, Forum, Sozluk, Facebook, Twitter, Google+, Youtube )

12-) Sözlük Tanıtım Çalışması ( eksisozluk, uludag sozluk, instela sözlük, incisözlük ve kizlarsoruyor platformları üzerinde tanıtım yapılır. )

REFERANSLARIM MEVCUTTUR.

NOT : Verilen hizmetler arasından hangi çalışma veya çalışmaları yaptırmak istiyorsanız eğer p.m gönderirken 1 numaralı, 2 numaralı çalışmayı yaptırmak istiyorum şeklinde p.m göndermenizi rica ediyorum. Bu sayede en kısa süre de yapılacak çalışmalar hakkında ve fiyat konusunda geri dönüş yapabilirim.

Seo çalışması ücretini sitenizin kalitesine ve anahtar kelimelerinizin rekabet düzeyine göre belirliyorum. Aşağıdaki şablona uygun bir şekilde p.m gönderirseniz sizlere çalışma ücreti ve süresi hakkında detaylı bilgi verebilirim.

Vereceğim hizmetlerin ücretini iş başında alıyorum. Siz çalışmaya başlayın bir ay sonra, iki ay sonra ödemenizi yapalım gibi teklifleri kesinlikle kabul etmiyorum. Projenin ciddiyetine göre talep edilmesi durumunda sözleşme yaparak iki tarafın haklarını güvenceye alabiliriz.

İLETİŞİM: