İhtiyaç sağlanmıştır.
Merhaba arkadaşlar online oyun platformumuz için gerekli 5 adet vds lazım 5 farklı kişi alacağız o yüzden konu üzerinden teklif bulundurmanızı rica ediyorum özel mesajı dikkate almayacağım özellikler abartılı olmayacak şekilde belirttiğimden fazla olabilir ancak altında olamaz ip ücretleri ve kdv dahil şekilde yazarsanız memnun olurum
1. VDS özellikleri (1 adet)
512 Mb Ram
20 Gb Hdd
Sınırsız Trafik (up/down serbest olmalı)
Windows 2008 işletim sistemi
1 adet ip adresi
2. VDS özellikleri (3 Adet)
1 Gb Ram
50 Gb Hdd
Sınırsız Trafik up/down serbest olmalı
2 adet ip adresi
3.VDS özellikleri (1 adet)
2 GB Ram
80 Gb Hdd
Sınırsız Trafik (up/down serbest olmalı)
4 adet ip adresi
Konum önemli değildir
Herkes teklif verebilir kalite fiyat vs. biz hepsini araştırıyoruz (05.05.2015 21:41 Güncelledim) birde belirtmemişim ilk 1 ay memnun kalırsak üzerine platforma ait panel kurulumu yapıp minimum 1 yıl devam etmeyi düşünüyoruz gerekirse peşin öderiz yeterki sıkıntı kapanma vs. çıkmasın veri merkeziyle sıkıntısı olan rica ediyorum biz kaynaklı değil diye karşımıza gelmesin bunları düşünerek teklifte bulunsun.
Barındığımız firmada 3 yıldır sadece 4-5 defa kapandı ondada öncesinde bilgilendirme sağlandı ve gece geç saatlerdi mecburi ayrılıyoruz anlaşmazlığımız yok öyle şuan o firmada tam 3. yılımız her ay taşıma yapamayız çok emek veriyoruz.
Madem böyle dedicated alıp bölün diyenler oldu uygun fiyatlıysa bölme işleminide kendisi yapacaksa oda olur bu özellikleri karşılaması kafi