Yoğun İlginize Teşekkür Ederiz!
200+ Ticaret Puanı! %100 Memnun Müşteri!
Firmamız Plus Datacenter Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak web ya da internet sektörü olarak tanımlayabileceğimiz bilişim sektörüne olan yatırımlarımızı 2010 yılından bu yana sürekli olarak geliştirdik. Bunun son örneği, son zamanların en popüler sistemi olan WordPress için, WordPress Hizmetleri kategorisi oldu. Öyle ki bu alanda ilk ve tek firmayız. WordPress Hizmetlerini profesyonel ve kurumsal olarak sağlıyor, siz değerli müşterilerimizin faydasına olacak tüm işlemleri gerçekleştiriyoruz. WordPress güvenliği, performansı, SEO çalışmaları, güvenlik çalışmaları ve içerik hizmetleri sağlamaktayız. Bunlar dışında sunucu hizmetleri, güvenlik hizmetleri, kurumsal ve bireysel mail server hizmetleri ve web hosting sektörüne dair tüm kategoriler de hizmet vermekteyiz. Ayrıca Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde makale yazımı, çeviri hizmetleri ve editörlük hizmetleri de veriyoruz. Firmamız da editörlerimiz dahil toplam 17 personel bulunmaktadır. Ekibimiz de çevirmen, yazılım uzmanı, server administrator, teknik destek ve muhasebe departman görevlileri yer almaktadır.

Hizmetlerimizi sunarken kesinlikle size doğru bilgi aktarıyoruz. Olmayacak şeyleri kesinlikle söylemiyoruz. Sizinle sürekli ilgileniyoruz. Çünkü sizinle birlikte varoluyoruz! Bunun farkındayız ve yanınızdayız!

Hizmet Paketimiz ( Wordpress Full Optimizasyon )

• Wordpress Son Sürüm Kurulum
  • Dosya yazma izinleri ve Güvenliği
  • Giriş seviye ayarlar
  • Link Yapısı Düzenlemeleri
  • .htaccess Düzenlemesi
  • Eklenti Kurulumu
  • Eklenti Düzenlemeleri
  • Tema Ayarları
  • Ana Sayfa ayarları
  • Gereksiz fonksiyonların kapatılması
  • Veritabanı Güvenliği
  • Dosya İzinlerinin Önemi ve Düzenlenmesi
  • Kullanıcı Güvenliği
  • Şifreleme Yönergeleri
  • Admin Paneli Güvenliği
  • Eklenti Açıkları Kapatma
  • Tema Açıklarını Kapatma
  • Gereksiz Sorguların Kapatılması
  • Güvenlik Eklentilerinin Kurulumu
  • Yazılımsal Güvenlik Önlemleri
  • CSS Sıkıştırma
  • Resim Sıkıştırma
  • İçeriği Sıkıştırma
  • Resimlerin Seo Uyumlu Hale Getirilmesi
  • Yazıların SEO Uyumlu Hale Getirilmesi
  • Google Pagespeed Başarısı
  • SEO Eklentileri Kurulumu
  • Eklenti Ayarları
  • Site İçi Linkleme Düzenlemesi
  • Adsense Reklam Yerleşimi
Ücret: 125 TL

Online Satın Alın

Önemli Not: Hosting problemleriniz nedeni ile çıkabilecek sorunlardan biz sorumlu değiliz. Bu konuda sizi en iyi şekilde yönlendireceğiz. Ek olarak Pagespeed & Gtmetrix değer yükselim garantisi vermekteyiz. Ancak tüm hatalar düzeltilecek diye bir garanti vermemekteyiz. Yine bu aşama da en iyi şekilde yardımcı olmaktayız.
- Pagespeed değelerinin 100 ya da 90 olması garantisi hiç bir zaman verilmemektedir. Bu değerlere temanız, reklamlarınız, eklentileriniz her şey etki edebilir. Ancak olabilecek en yüksek puan garantisi verilmektedir. Bizden hizmet alan müşterilerimiz tüm bu hususları peşinen kabul etmiş sayılır.
Skype: Skype genelde aktif oluyoruz. Ancak kesinlikle destek aracı değildir. Mail ve telefon ile çok çok hızlı bir şekilde her konuda yardım alabilirsiniz. Skype üzerinden yapılmayan geri dönüşlerden sorumlu tutulamayız.

Kurumsal Bilgilerimiz
Ünvan: Plus Veri Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Vergi No: 7300609815
Adres: Kurtuluş Mah. Vatan Caddesi No:36 Odunpazarı /Eskişehir
Telefon: +90 850 885 0 701
Fax: +90 850 885 0 701
Web: http://www.wordpressoptimizasyon.com
Mail: info@wordpressoptimizasyon.com

Mutlu Müşterilerimiz ve Referanslarımız
Nijat: Yerli ve yabancı 3 hosting değiştirdim, sorunlu sitelerdi, hangi hostinge aldımsa siteleri aşırı kaynak tüketiminden gidiyordu siteler 2 kere de başkalarına optimizasyon yaptırmıştım, azalma olsa da sonuç değişmedi. Arkadaşlar hosting ve wordpress konusunda uzman, sorunu bulup kısa sürede tamamen hallettiler. Kullanıcı sayım iki katına ulaşmış durumda ama sitelerde sorun yok. Çok ilgili ve deneyimliler, işi gördükten 1 ay geçmesine rağmen soru ve sorunlarımla ilgileniyorlar Her yeni projede olası sorunlara karşı optimize işlemlerimi arkadaşlara yaptırıyorum, uygun fiyata kaliteli iş diye özetleye bilirim yazdıklarımı.Seyum: Gayet ilgili arkadaşlar sitemizi emanet ettik güzel bir iş çıkardılar elinize sağlık.
CemUter: siteme özel bır hosting paketı tamınlandı ben hiç karısmadım diger sunucudan tasıma ıslemı saglıklı bir sekılde yapıldı her dedıgıme mantıklı cevaplar verıldı yardımcı oldu arkadaslar cok ılgılı ve basarılı bır fırma olcakalrı sımdıden bellıe tesekkurler.
Angur: Full paket İş verildi rapor bekleniyor. İletişimi iyi bir arkadaş..
cobyyy: kendilerinden 2 site aldım. hala çalışmaya devam ediyorum.. sağolsunlar arkadaşlar çok ilgililer..
mehmetcanyetim: wordpress oyun sitemizi teslim ettik. a dan z ye ilgilendiler. sonuç başarılı. teşekkürler.
Emx: Arkadaşın çok başarılı çalışmaları var gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz,adsense rekalm yerleşimi ve optimizasyon işlemleri yaptırdım,hayırlı olur inşallah.
JSS: Şimdi üstadlar beni dinleyin azıcık kulak verin. Hadisemiz gerçekten ilginç. Ben wphizmetlerine sitemi emanet ettikten sonra çalışanı olan arkadaşın bana yaptığı yanlışlardan ötürü kendilerine -trader ve şikayet açmamla gelişti herşey. Sonrası samet beyle görüşmemiz ve olayın aslının bana anlatılması yani sorumlu personelin işten çıkarıldığını öğrenmemle gelişti. Sonra ücretim iade olunup websitem tamamen optimize edildi. Ne için 60 tl mi yok yok üstadlar iş ahlakı ve vicdan. Buna sahip çok az kişi vardır.Üstüne aynı şehirde olduğumuzu öğrenip yüzyüze görüşerek tamamen olayı farklı bir boyuta taşımış olduk. Özetle şer gördüğünüz bir işte hayır , hayır gördüğünüzdede şer olabilir. Selametle. Bol kazançlar dilerim
Edit: Yapılan işte gayet başarılı ve websitem üzerine daha yorum gerektirmeyecek kadar iyi oldu. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.

fatihan:4 site için anlaşılmıştı rapor teslim edildi çok güzel bir çalışma olmuş teşekkür ediyoruz.
ThePartizan: İş kalitesini test etmek için 1 sitede çalıştık, iş sonunda yapılanlar hakkında detaylı teknik bir rapor aldık. Raporda yapılanlar dışında önerilerde sunuyorlar ilerisi için. Gözle görülür ciddi bir tecrübe ve iş kalitesi var.
Bunun dışında mümkün olduğunca ilgileniyorlar.
Kısacası biz oldukça memnun kaldık ve sürekli çalışma konusunda hiç bir endişe taşımıyoruz.

NRUCEL: 2 Yıldır çalışıyoruz. İşinde başarılı bir arkadaş. Destek konusunda şüpheniz Olmasın. Gece vakti olduğu halde anında destek aldım. Herkese tavsiye ederim.
akvarist: Full paketten bir adet çalışma yaptırıldı. Gerçekten kurumsal ve profesyonel çalışıyorlar. İlgili, kibar ve anlayışlı bir arkadaş. İnşallah bundan sonra da birlikte çalışacağız.
Teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum...

barkıncapan: Temamın çok sorunlu ve düşük puanlarda ve o kadar cpu tüketmesine karşın arkadaşla anlaşma sağlandı ve rapor teslim alındı çok güzel sonuçlar elde ettik ve bir çok eksik gediği çözdü sağolsun. İş sürecinde merakımdan sorduğum sorulara anında ve net cevaplar verdiği için teşekkür ederim. İşinin ehli arkanıza yaslanın bırakın professional ellere diyorum başka birşey demiyorum.
_FaNTaSY_: Arkadaşa bir adet iş verdim, verdiğim iş dışındada bazı konularda yardımcı oldu oldukça aktif samimi bir arkadaş kalan 12 işide ona vermeyi düşünüyorum her şey için teşekkürler.
AgReSsiVe35:Full optimizasyon yaptı, oldukça ilgili bir arkadaş. Anlaşma dışında bazı işleride yaptı sağ olsun. Şiddetle tavsiye ederim. Sitenin gelişimi hakkında da ilerleyen günlerde bilgi veririm. İlgi ve alakası için tekrar teşekkür ederim.
fuatefe:Full optimizasyon paketi alınmıştır.Arkadaslar işinde ehli ve titiz çalışmaktadırlar.Yaptıkları işin sonuna kadar arkasında durup sonuçlandırmaya hedefli çalışmaktadırlar.
OxY: Wordpress Full Paketi satın alınmıştır.Sorunsuzca işlemleri başlayıp arkadaşlar bitirmiştir teşekkür ederim.
cihat_besik:wordpress konusunda işinin ehli. başıma bela bir virüsü işi alıp beceremeyip kaçan bir kaç kişiden sonra epey uğraşarak temizledi ve sitemi düzeltti. Tavsiye edilir.
SkyGhostAir: Enkaz halindeki sitem için optimizasyon işini verdim ve biraz beklemek durumunda kaldım, ancak iş neticeye ulaştığımda mükemmel bir sonuç ile karşılaştık. CPU kullanımı tavan yapan site şu an CPU kokluyor diyebilirim Kendi gözümden gördüğümü yükleme süresi ortalama 5-6 saniyeydi, tıklayıp bir süre bekliyordum, site optimizasyondan sonra tıkladığım anda açılır duruma geldi, tıklar tıklamaz sayfa değişiyor ve 1 sn içinde görsellerde yüklenmiş oluyor. Elinize sağlık.
erbuisiklar: Çalışma tamamlandı. Ekstra virüs temizleme işleri ile uğraştırdım biraz ama sabırla sağolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar. Teşekkürler. Tavsiye ederim.
UcuzUkashtr: Arkadaşla bir kaç kere çalışma şansımız oldu tavsiye ederim.
nettescilhost: Samet hocama iş verildi, işini layıkıyla yaptı. işinde çok profesyonel müşterimin CPU sorununa çözümü buldu ve bizi rahatlattı işinde gayet başarılıdır. bundan sonra samet hocamla çalışıcaz. herkeze tavsiye ediyorum mutlaka danışın.
emirhan26:İşlerini kesinlikle layıkıyla yapıyorlar ilk başta cpu işi için anlaşmıştık iyi bir çalışma ortaya çıktığı için optimizasyon işini de arkadaşla yapacağız ilgisi için çok teşekkürler.
ReaL204:Full optimizasyon yaptırıldı. Tavsiye ederim
blueeye89:Kendilerini tanıdığım için çok mutluyum.İşlerini layıkıyla,bıkmadan,usanmadan yapan bir ekip.Birçok soru sormama rağmen,sıkılmadan cevapladılar ve isteklerim doğrultusunda başarılı bir iş ortaya çıkardılar.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.İlerde tekrar sizlerle çalışmak isterim.Hayırlı işler diliyorum...
Antorium:Arkadaş çok ilgili saolsun. Optimizasyon konusunda gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Ben işi yaptım hadi eyvallah demiyor. Bu da çok duyarlı bir yaklaşım bence. Teşekkür ediyorum kendisine.
djcoder:4 adet farklı konularda sitelerim mevcuttu saolsun Samet hocam ile tanıştım sitelerime full wp optimizasyon, tema düzenleme, wp hataları gibi işler verdim ve işleri en başarılı şekilde yerine getirdiler.Bence işin ehli herkese tavsiye ile önerebilirim tekrardan teşekkür ederim samet bey.
eroore:1 adet full optimizasyon için anlaşma sağlandı ve şuan işlemlere başladılar. Öyle sanıyorum ki iki kişiler ve fazlasıyla ilgililer, yoğun emek sarfediyorlar.
Gelişmeleri aktarırım ancak şimdiden şiddetle tavsiye ediyorum şahsım adına..

ozmrt:Arkadaşımıza 2 site için iş verilmiştir ve gerçekten ilgileri alakaları çok iyidir en kısa zamanda işi teslim ederek beni ve tüm isteklerimi karşılamışlardır. gerçekten verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkurlerimi iletirim.
Monarch:Full optimizasyon paketi alındı. 1 günde teslim edildi. Gözünüz kapalı sitenizi teslim edebilirsiniz. Tüm sorunlarınızla yakından ilgilenen bi beyfendi. Pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim. Site hızı yarı yarıya arttı.

Moonweb:Tek şanssızlığım, kendileri ile bugüne kadar tanışmamış olmam.Full optimasyon paketi için anlaşıldı. Ancak arkadaş, paket ile alakası olmayan pek çok konuda da yardımcı olup, çalışmayan sitemi hayata döndürmek için elinden geleni yapmaktadır. Farklı siteler ve hizmetleri için de çalışmayı umut ediyorum.
ArasOzkan:Hocamla 1 site için full optimizasyon paketi için anlaştık. Kısa sürede 40 olan hızımı 86 yapıp tüm açıkları kapattı. Gerçekten çok başarılı, sabırlı ve kibar. Herkese öneririm
Oborohan:Kesinlikle tavsiye edilir, işiniz siz dediğinizde değil, yaptıkları işten kendileri memnun olduklarında tamamlanıyor. Tekrar teşekkürler.
bindkzyzuc :Hizmet alındı tüm sorunlar çözüldü teşekkürler.Teşekkürler.
zenenet :Hizmet alındı ve sitenin sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüldü.Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz.Tavsiye ederim.
masterthone:Arkadaşa hız çalışması yaptırıldı sunucuda hediye etti sağolsun. 20 saniyede bile açılmayan sitem 2 saniyede açılıyor şuan en fazla muhteşem hız muhteşem hizmet. Allah razı olsun kendisinden
ahmetcem96:wordpress konusunda gerçekten ilgililer. Sitede cache eklentisi kullanılmamasına rağmen gözle görülür bir şekilde hızlandı. tavsiye ederim
Aloneriser:Full optimizasyon paketi alındı.Arkadaş gerçekten çok ilgili.Sitelerimde gözle görülür şekilde hızlanma sağlandı.
webtrorg:Full site optimizasyon işi verildi, başarılı bir şekilde sonuç alındı teşekkürler.
gunesbjk:virus temızlıgı ve cpu optımızasyonu yapıldı bılgınıze
Elassar:Net olarak söylüyorum; bu devirde böyle iş ahlakına sahip kişiler zor bulunur. Bu tarz kişilerin kıymeti bilinmeli.
Kabus:WP Optimizasyon ve Sunucu Hizmetleri Alındı. Tavsiye ederim herkese..
sbaydar:Wp optimizasyon full paket anlaşıldı ve kısa sürede işlem tamamlandı. Gayet güzel ve temiz bir çalışma oldu. Tavsiye ederim
Modern:Çok değer verdiğim bir sitemde ilginç bir şekilde virüs tespit ettik. Sitede olmayan linkler üretip yüzlerce hata sayfası oluşturuyordu.

Hakan bey ile hemen temasa geçtim. Sağ olsun dakikalar sonra dönüş yaptı ve bilgilerimi alarak sitedeki virüsleri temizlemek üzere işe koyuldu. Oldukça kısa bir süre içinde problemi giderdi.

Skype'den sundukları destek ve hoş sohbeti ile bulunmayacak kalitede iş ahlakına sahipler. Soru ve sorunlarıma sıkılmadan cevap verdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum.

WordPress ile ilgili her türlü sıkıntınızda ulaşabileceğiniz nadir insanlardan... Sitenizi gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Ben bundan sonra sürekli olarak kendileri ile koordineli çalışmayı düşünüyorum.

Elleriniz dert görmesin. Hayırlı kazançlar diliyorum.

Temiz işçilik, mutlu müşteri

alfarolex:Anlık 50 useri geçince Açılmakta bile zorlanan sitede optimizasyon yaptırdım. Gayet başarılı bir çalışma oldu Arkadaşa Emeklerinden dolayı Teekkür Ederim
mustbro:Full Optimizasyon Paketi alındı
ColoxDesign:100k içerikli wordpress sitem o kadar yavaştı ki, bir arama sonucu bile 1 - 2 dk da sonuçlanıyordu. Murat Beyle Telefonda görüştükten sonra 3 gün içerisinde %100 çözüm ürettiler ve 1-2 dk lık açılma ve arama hızım suanda 1 sn bile tutmuyor
Verdiğim 150 TL helali hoş olsun. Kesinlikle merdiven altı firmalarla karıştırmamak lazım.. Gönül rahatlığı ile sitenizi emanet edebilirsiniz.

onehost.net:Bugün bir wordpress sitem için optimizasyon hizmeti aldım. Her şey istediğim gibi oldu. Ellerinize sağlık hocam.

nrozorhan:Güvenlik Paketi Alındı.

alakara:Gerçekten işinin ehli bir ekip wordpress fragman sitem çok yavaştı, sitemin hızını 3 katına çıkarttılar gayet başarılılar, teşekkür ediyorum ...

LinkHouse:4 yıldır web tasarım ve yazılım ajansı işletiyorum 2,5 yılı sanırım genelde doğru hizmet veren server tedarikçisi aramakla geçti diyebilirim proaktif çözüm üreten bana gecenin 02:00 sinde yeri geldiğinde hizmet veren uyumadan önce ya bi sorun var şunu halletmeden uyumayayım yoksa zaten uyku tutmayacak en iyisi yazayım belki birilerini muhattab bulurum diye düşündüğümde genelde ya ulaşamaz ya cevap alamazdım yada sürekli şunu yap bunu yap gibi emir kipler ile sanki herkesin sunucu yönetimi bilmesi zorunluymuş gibi izlenim veren firmalardan açıkcası sıkılmıştım sağolsunlar Plusdatacenter ile 1,5 yıl oldu sanırım yavaş yavaş ve ben hala reseller mi kullanıyorum yoksa sunucu mu inanın bilmiyorum sınırım ne sınırım var mı yok mu sağolsunlar bizim teknik departmanımız gibi bütün sorunlarımıza bıkmadan usanmadan en iyi hizmeti vermeye çalışan en kızgın anınızda bile sizi hoş karşılamaya çalışan anlayışlı yani inanın kelimelerle anlatılamayacak kadar iyiler ve inşallah hiç bozulmaz verdikleri hizmet biz kendilerinden razıyız inşallah plusdatacenter ailesi de bizden razıdır önemle altını çizerek söylüyorum firmaların adının büyüklüğüne aldanmayın ve bu firmayı bir kez sadece deneyin gerisini yaşayıp göreceksiniz zaten.Düşüncelerimi dikkate alan/alacak herkese saygı ile duyurulur.

okuloncesiplan:1 adet hizmet alındı.
hizmet sonucunda detaylı bir rapor mail olarak tarafıma iletildi. yapılan çalışma sonrası site hızı %200 artış sağladı. site de bulunan yaklaşık 20.000 görselin optimize işlemi sağlanmış sitede bulunan diğer eklentiler ve tema da gerekli çalışmalar titizlilikle bakımı sağlanmıştır.

hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. özellikle mail ile anında dönüşler sağlandığını belirtmek istiyorum.
2 adet çalışma daha yapma sözü verilmiştir.

ysm:Full Optimizasyon Paketi için anlaşıldı iş teslimi bekelniyor.

guncelmakale:https://www.plusdatacenter.com/ üzerinden vds sunucu hizmeti alındı. Ticket geri dönüşleri başarılı. Memnuniyetimiz devam eder ve umarım uzun yıllar çalışmak nasip olur. Başarılar dilerim.

altugkayhan:Ufacık bir problem için bile destek konusunda sizi yalnız bırakmayan bir arkadaş. Vermiş olduğunuz destek ve hizmet için teşekkür ederim. Son derece başarılı iş çıkardınız.

Referans Son Güncelleme: 24.02.2019

Saygılarımızla