YNTPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefondaki kişi sitenizin kapalı olduğunu söylese bile yine bakması için size destek açtıracaktır. Neden kapalı olduğunu o an bilemez, kısa yoldan direkt olarak destek açsaydınız buraya kadar hiç uzamazdı.

Destek sistemi anlık mesajlaşma sistemi değil, destek sisteminde sıra vardır ve sıranız geldiğinde probleminiz veya işleminiz neyse yapılır. Keyfi bekleten firmalar için bir şey demiyorum ama 2000 müşterisi olan bir firma her müşterisine telefonda nasıl destek versin? Lafın kısası hosting sektöründe destek açmıyorsanız destek alamazsınız.
O yüzden bu ülkede hosting firmaları kıt kanat geçinir. Siz HostGator dan çok dahamı büyüksünüz. Adamlar chat sistemi kurmuş onlarca personeli oraya oturtmuş.. Bu tip konularda hosting işi yapan herkes kendi penceresinden bakıyor olaya. Benim sitem kapalıysa ben prosedür falan dinlemem. O kadar disiplinli kurumsal firmaysan işinide bu hassiyetle yapacaksın müşterilerin sitesi kapalı kalmayacak. Bunada derlerki biz %99 uptime garantisi veriyoruz. Hep %1 arkasına saklanırlar.