Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz?
Bulunduğumuz sektörün önemini idrak edemiyorsunuz sanırım. Lüks otellerin komple dekorasyon işlerini yapıyoruz. Gelecek tek bir işten kaç haneli rakamlar kazanılacağını az buçuk hayal edebilirsiniz.
Şimdi benim siteme giripte abuk subuk hack sayfası gören bir firma bana iş verirmi? Veya kapalı site?
Telefon ile şifre istemiyoruz teknik birşey istemiyoruz. Sadece sitenin kapalı olduğunu söylüyoruz. Bizimde 150 den fazla web sitemiz var ve 20 den fazla host firması ile çalışıyoruz. Az çok bizde biliyoruz bu işler nasıl yürür. Site kapanma durumunda telefon ettiğimde hiçbir firma ticket aç demiyor.
Kurumsallık müşteriyle iyi iletişim kurmaktır. Müşteriye tam teşekkürlü hizmet sunmaktır. Boş prensipler ortaya koymak değil. Hoş bunlarınki prensip değil kibir.
Benden kaynaklı bir hack olduğunu firma kendi ispatlasın. benim sunucuyu tam erişimim ve bu konuda yeteri kadar teknik kapasitem yok. Fakat +'^Dıoeb15{½ gibi bir şifreninde kırılamayacağını bilecek kadar bilgiliyiz.
Netice olarak ben kendilerinden bir hizmet aldım ve memnun kalmadım, sorunlar yaşadım bunuda buradan belirttim. Psikopat değiliz durup dururken firmalar hakkında olumsuz yazılar yazalım.
hocam bulunduğun sektörün ciddiyetinin sen farkında değilsin bence. yukarda ben onu açıkladım. çok güzel de bir örnek verdim tekrar okuyabilirsin. taksi durağın ne kadar kazanıyorsa o kadar güzel araba alırsın ki işin devam etsin. torosla devam edersen bir yerde patladığında başkası senin sektörünün ciddiyetini düşünmek zorunda değildir. sen kendin düşünmemişsin. kısaca tekrar yazıyım;
sen işini ciddiye almamış, o kadar gelir elde edeceğin sistemi standart bir hosting hesabında barındırmışsın. firmalara kızmak yerine önce kendinize kızın.
bu arada türkçe'de "tam teşekkürlü hizmet" diye bir tabir yok.
büyük paranın olduğu yerde rakip de çok olur. yarın, birisi sizin hosting servis sağlayıcınızı arayıp; "zararlı kod upload edilmiş, savcılıktan ifadeye çağırdılar acil olarak siteyi yedekleri vs silin başım çok büyük dertte" dediği zaman telefonda firma sildiğinde anlarsınız durumu. bu örnek kanlı canlı yaşanmış örnektir.