09:48
10:10
78.183.65.36
(pazartesi)
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:53:00 -->-> Daha önceki mesaj 09:49:04 --
Ban yediğiniz gezinti yapamadıgınız her gun için ekstra bir gezinti yapacaksınız bundan sonra.yani bugun yapmadınız yarın 2 farklı ipten gezinti değil 3 gezinti yapacaksınız ertesi gunde yine gezinti yapılmazsa bu katlanarak 4 e çıkacaktır maalese.son kez gruba alıyorum ltfn bir daha olmasın.site bilgileirini tarafıma iletiniz..
Merhaba Bir gün hiç yapmıyorsunuz sonraki gun surekli ve devamlı tekrarlanarak 2 gun gezinti yapıyorsunuz.hatta dün de gezintinizi yapmadınız hafta sonunu ödemeye çalıştınız.Allah aşkına hocam bu şekilde kimse verim alamaz bir gün yap 2 gün yat 2 gun yap 1 gun yat bu ne böyle..Lütfen bir daha bu şekilde devamsız gezinti yapmayalım.mazeretiniz varsa cuma gunu 3 farklı ipten gezinti yapıp hafta sonu borcunu da ödeyerek gezintilerinizi tmmlayın.pazartesi gelip hafta sonu gezintielrini değils adece pzrtesi gezintisini yapın.bunun dışında bu aksaklığı kabul edemem k.bakmayın.
tadilatim var evde, vakit buldukça gezmeye çalışıyorum sıkıntı oluyor ise çıkart beni, tadilat bitince tekrar devam ederiz.