Spartan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım çok kötü hele ki alt sayfalar.Bunaldım resmen
cemsina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) İndex sayınız çok az.
2) Temanız seo uyumlu değil
3) FontAwesome'un tamamını kullanmak temayı yavaşlatır. Sadece kullacağınız iconları alın ve css sprite yapın
4) Resim uzantılarında farklı sitelerin urlleri yer alıyor (ör : http://www.androidapkindir.com/wp-co...10-300x300.jpg)
5) Siteniz türkçe fakat sunucu Birleşik Krallık

Seçtiğiniz sektör çok rekabetli. Rakipleriniz günde 10 içerik giriyorsa sizin 20 girmeniz lazım onlara yetişmek için. Ek olarak responsive değil yazılmış yukarıda. Siteniz responsive.
Kendinize rekabeti düşük 10 adet kelime bulup bu kelimelere odaklanın.
Günde her kelime için mutlaka bir içerik girin.
Kelimelerinizi wordpress tag'larında belirtin. Temanızı kesinlikle değiştirin çünkü seo ile alakası bile olmayan bir tema. Eğer kullanıcı kitleniz yoksa ve google dan hit bekliyorsanız değiştirmeniz lazım.
Domainiz keyword olabilir fakat google bunun önceliğini arkalara attı. Önemli olan içerik.
Hafta bir ilgili sitelerden tanıtım yazısı al. 10 TL 'ye 5 tane alacağına 50 TL 'ye 1 tane al. Sağlam siteden olsun.
Sitenin içerik sayısını arttırmak çok basit. Yaklaşık 2000 içeriğin olunca android uygulamasını yap. Bazı tabletlerde google play store sorun çıkartıyor ve insanlar internette apk arıyorlar. Domaininiz de uygun. Bu dediklerimi yaparsanız zaten sitenin tutmama ihtimali yoktur. Günde 3 saat ayırsan yeter sanırım.
Cansin dostum konu siline bilir ben dersimi aldım... Peki önereceğiniz tema var mı son olarak?