Edit: TurkLokasyon.com'dan coquer sorunu çözdü. kendisine çok teşekkür ediyoru.

Selam,

Bugün bir sunucumdaki yaklaşık 10 site, aynı anda kapandı. Erişmeye çalıştığımda chrome'da ERR_NAME_NOT_RESOLVED hatası alıyorum.

Fakat tüm sitelere IP değiştirme programlarıyla veya Google DNS'iyle rahatça girilebilmekte. Sadece Türkiye'den erişime kapalı.

Böyle bir sorunun bir anda oluşması acayip saçma geliyor bana. Daha sonra farklı bir ip ile farklı bir DNS oluşturup oraya geçtik; fakat sorun devam etti. Bir reseller'e geçiş yaptık, sorun yine devam etti. Şimdi farklı firmaya geçtim, sorun hala devam ediyor.

Çok saçma değil mi bu durum? Sadece Türkiye'den erişime kapalı olması? Çözüm önerisi olan var mı?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:30:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:24:12 --

Cevabı veren ve çözümü bulan VDS firmasından en az 3 aylık paket satın alacağım.

Darklord isimli üye team viewer aracılığıyla yardım etti, ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Söylediğine göre bir süre içinde düzelecekmiş. Daha hızlı çözüm üretecek üyeleri hala beklemekteyim.