sanırım benim tema dosyalarımda bir sıkıntı var. index.php bir scripti sürekli sorguya tutuyormuş. ve bu yüzden cpu da %20 limitinin üstünde 90 sn den fazla bir kullanım ortaya çıkıyormuş. Yalnız Gün içinde Bağzı zamanlarda ortaya Çıkıoyormuş

Wp yi Resmi internet sitesi olan wordpres.org den yükledim

Kullandığım eklentiler ise; All In Seo Pack + Gzippy + Script Gzip + Clone_Slider
Eklentileri var.

Benim ÜÇ Tane UYUZ OLDUĞUM Nokta VAR

A) DDOS Attack Veya İşi iyi bilen birisi temam da, bir açık bulup adres satırından bir scripti kısır döngüye sokuyor olabilir.

B) Sistemimde iki tane Google Analystick Kodu var. Benim Hatam Biri all in seo pack üzerindeki eklentiye yazmıştım diğerini header.php ye kendi ellerimle eklemiştim. Acaba Google bot bir sorgu yaptığı sırada mı bu Kısır Döngü Meydana geliyor.

C) Thema yı kendim bundan 6 sene önce kedim Editlemiştim. kendi tablo tasarımım a en uygun temaydı acaba editlerken bir hata yapmış olmam kuvvetli bir ihtimal RSS döngüsü konusuna pek takılmamıştım.

+ bir sıkıntı normal wp tasarımlarında genelde wp-login paneli açıkken
TEPEDE en üsste siteye girdiğimizde Wordpress in bir 10 Px lik bir paneli oluşuyor bu benim yaptığım thema da yok bir de RSS gibi bir şey söylüyor acaba ne nedir onu tam anlamadığımdan PHP bilgim pek yok (Aslında Hiç Yok Yani 0 "Sıfır")

ama 6 yıldır hiç bir pproblem yarat mıyordu

Biraz Analystick den UYUZUM bir de DDos Attack muhabbetinden C Şıkkı Sıkıntı olsaydı 6 senedir hep sorun olurdu. yinede ;Bu işin Chach ile pek ilgişi olmadığı yönündeyim.