sen uygulama indirince uygulamaya izin ver diyorsun.
dolayısıyla neye imza attıgını biliyormusun.
Hopi Kullanıcılarının; yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşadıkları bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, alışveriş alışkanlıkları, cep telefonu no.ları, mail adresleri ve konum verileri de dahil kişisel olan-olmayan mevcut ve sonradan oluşacak bilgileri, kişisel verilerin korunması hakkında mevzuat ile elektronik haberleşme-ticaret mevzuatına uygun biçimde Hopinin iletişim ortağı Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından (vd. haberleşme servis sağlayıcılarınca) yukarıdaki kapsamda kaydedilebilir, BNR Teknoloji A.Ş. ile Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Turkcell) nezdindeki abone-kullanıcı platformları (veritabanları) arasında karşılıklı paylaşılabilir, ayrıca Hopi Kullanıcılarının Turkcell abonelikleri süresince oluşacak verileri, Turkcell ve BNR Teknoloji A.Ş. tarafından reklam, tanıtım, satış ve pazarlama, istatistiki raporlama, anket ve/veya promosyon alanlarında kullanılabilir ve işlenebilir, Turkcell ve BNR Teknoloji A.Ş. gerek kendilerinin, gerek üçüncü kişi kurumların avantajları ve teklifleri ile ilgili her türlü mecrada reklam, tanıtım ve kampanya duyuruları gönderilebilir, bu amaçlar ile her türlü elektronik iletişim yapılabilir.