Ben nikotin sakızı ile birakmistim ilaca gerek duymayin
Bağimlilik dereceniz düşüktür sanirim ben günde 2 paketden fazla içiyorum nikotin sakizi ve bandi hic bir etki yaratmadi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:43:02 -->-> Daha önceki mesaj 12:41:29 --
hocam inşallah bırakırsınız banada motivasyon olur takipteyim
Bu ileti Tapatalk kullanılarak gönderildi yazım hataları affola
İnşallah hocam bu gun ikinci günüm konunun ilk mesajindan takip ediniz oradan düzenlemeler yapicam gün gün sizde birakirsiniz benden sonra insallah.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:45:02 -->-> Daha önceki mesaj 12:43:02 --
İlacla birakmak cozum degil.İlaclar beyni,mideyi bir sureligine oyalar.
Oncelikle kendinize sunu sorun ben bir tutun ve kagit parcasina bagimli olacak kadar aciz miyim diye?Sonucta biyolojik olarak bagimliligi olan bir sey degil sigara.Psikolojik olarak bagimlilik yapiyor.
Yediklerimizden,ictiklerimizden aldigimiz tadi kaciriyoruz.
Cevremizdeki sigara icmeyen insanlardan sogutuyor.
Fiziksel,psikolojik ve cinsel sagliga ciddi anlamda zarar veriyor.Sigara en mutlu anlarda bile tuketilse karamsarliga sebep olur kotu anilari,acilari hatirlatir.
Kotu kokar,kokutur.Ne kadar temiz olursan ol bakimini ne kadar yapsan da sigara kullaniyorsan agzin,ustun basin hic bir zaman guzel kokmaz.
İki merdiven cikarken nefes nefese birakir.
Hem cigerleri yakar hem cebi.Sigaraya verdigimiz paralarla patronlarin her ay yeni bir spor araba almanilarina vesile olursunuz.Siz belki bir seylerden tasarruf edeyim birikim yapayim derken bazi patronlar senede milyarlari goturur.Garibim tutun yetistiren amcalar 3-5 liraya o kadar ugrasir.Teroristi gelir o amcayi sıkıstırr mahsule coker.
Devlete sigaranin vergisinden gelen gelir sgk dan sigara yuzunden giden masrafin 5 te 1 kadardir.
Oldurmez surundurur.Bir akciger,girtlak kanseri yapar omur boyu tuple gezdirir ya da sesi keser fisildiya fisildiya konusturur.
Bu sigaradan ciddi manada kazanan patronlar ayni zamanda sigara biraktiran ilaclardan,urunlerden de para kazanir.
Durumu olmayan,gecim sıkıntısı gecen kacak sigara kullanir teroristlere para kazandirir malini kaptiran ciftci amcalara darbe vurur.
Saymakla bitmez ama bir kararinizla bu tum olumsuz seyler sizin icin biter.
Sadece piskolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü nikotin kana bulaşiyor ve arzuluyor devamli içmedigimbzaman devamli bi beksiklik.