Başka Bir projeye yöneleceğim için siteyi satışa çıkartıyorum ayrıntıları okuyun
FİYAT PAZARLIKSIZ 500 TL
Site 35 Gündür açık 115 içerik var ortalama kelime sayısı 400 kelime full seo özgün kendim yazdım özellikle diyorum kendim yazdım günde ücretli kaliteli sitelere Yazarlık yapıyorum nefisyemektarifleri baş yazarlarındanım içerikler full H etikelerine vurgularına kadar özenle yazıldı bunu dikkate alın
Site hiti 50 tekil tamamı google ve hiç bir çalışma yapılmadı link vs tanıtım yazısı gibi ve çok önemli zor anahtar kelimelerde 30 sırada birden düşmedi yavaş yavaş emin olun kelime çok zor kelime değil ama dış seo çalışması olmadan zor gelinecek bir noktada
Fiyat konusuna geliyorum çok diyenler olacak işi çok iyi bilen arkadaşlarımız var
Domain isim tescilde 4 yıl kayıtlı zaten 100 tl domain ediyor
Tema sağlam ve tema içi hataların yüzde 90 a kadar olmadığı temizlikte 100 tl tema aldım r10 dan
Yazdığım içeriklerin tanesini 8-12 tl arası yazıyorum içeriklerine girince ne demek istediğimi anlayacaksınız
Sitenin herşeyini anlattım sıfırdan açmak istemeyenler güzel yere getirebilir
Sonuna kadar sitenin arkadasındayım yazdıklarım dışında birşey bulan olursa anında iade alırım r10 ek gelir kaynağım asla ve asla 500 tl için trade falan lekelemem pataya ihtiyacım olduğu içinde satmıyorum herkese hayırlı satışlar diliyorum