DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babam da bunun biraz daha büyük olanını al, yazın sırtını terletmez dedi ama benim cüssem biraz büyük, ağır bişeyler lazım. Bazen sertçe arkaya yaslanıyorum tepetaklak olmayalım Ayrıca süngeri de küçük gözüküyor, uzun süre oturmayla iyice ezilir diye düşünüyorum. Siz kaç saat oturuyosunuz günde?
ben 80 kiloyum terleme sorunu yaşamıyorum. ama yaz ayları vücut zaten kendi terliyor allahın emri

ben tüm günümü bu sandalyede geçiriyorum koltuk sözü biraz fazla kaçıyor sonuçta bence bir sandalye görüntüsü zaten.

oyun amaçlı değil ama çok rahat yani iş amaçlı olsun. arkadaki fileye deli gibi yaslanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sırtım çok rahat açıkcası. zaten ayarlanabiliyor o file ister sabit tutuyosun ister sen yaslandıkça geriye gidiyor vs vs

eğer imkanın varsa adore ürünleri satan bir yerde dene ahım şahım birşey değil ama tam fiyat performans ürünü bundan önce pcde iş yaparken kollarım tutuluyordu ağrıyordu bunu bi aldım 2011 yılında 4 yıl geçti banamısın demiyor. öneririm ama yinede bazen kişisel farklılıklar oluyor hoşuna da gitmeyebilir.