Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
koltuk önemli tabi tahta misafir koltuğunda oyun oynanmaz ama orta kalite rahatlıkta 150-200 liralık bir koltuk iş görür fazlası tamamen kişinin lüks ve daha iyisini istemesi ile alakalı. bugün 30.000 tl lik bir araba da iş görüyor ve konforlu fakat insanlar neden 100.000 lira veriyor neden 200.000 lira veriyor da daha pahalısını alıyor?

çünkü daha iyisini istiyorlar bu demek değilki o oyuna etki ediyor tabi ki etmiyor sadece daha iyisini istiyorlar belki psikolojik olarak pro gamer havası veriyordur ve insanı teşvik ediyordur o ayrı mesele.

ben her koltuk konusunda önereceğim gibi şu koltuğu öneririm çok rahat. http://www.uretimden.com/adore-vlt-0...alyesi-turuncu

2011 senesinde 129 liraya almışım. ve inanın bu koltuğa oturduktan sonra evde kalkıpta salondaki normal koltuklara oturasım gelmiyor
Babam da bunun biraz daha büyük olanını al, yazın sırtını terletmez dedi ama benim cüssem biraz büyük, ağır bişeyler lazım. Bazen sertçe arkaya yaslanıyorum tepetaklak olmayalım Ayrıca süngeri de küçük gözüküyor, uzun süre oturmayla iyice ezilir diye düşünüyorum. Siz kaç saat oturuyosunuz günde?