engoin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Protein tozu yerine sabah kalktığında 3 yumurta yersen daha sağlıklı gelişmiş olursun.
hedwing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tavuk döner sizi ileriye götürmez olduğunuz yerde saymanıza sebep olur fast foodlardan kaçının. Eğer yurtta imkanınız varsa kemiksiz hazır paketlerde satılan göğüslerden alın onu haşlayıp yiyin hem tadı çok güzel hem de inanılmaz yararlı spor yapanlar için. Bol bol haşlanmış yumurta yemelisiniz.
Protein tozuna gelince, çok sık duyduğunuz bir şeydir ama proteini önce doğal yollardan alın protein tozunu yeterli olmayan durumlarda kullanın.
Çünkü yarın bir gün 2-3 hafta spora ara vermeniz gerektiğinde protein tozuyla yapılmış vücutlar balon gibi sönerken doğal yollarla yapılmış vücut daha dayanıklı oluyor ve daha sağlıklı tabiki. Ama yine de kullanmanızda bir sakınca görmüyorum
Champions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O 3 ayda yaptığın vucut kadar protein tozuyla 1 ayda daha kısa sürede ciddi derecede gelişirsin ama erken . 1 Yıl doğal olarak git vucut otursun sonradan kullanmaya başla , şimdi kullanırsan 3-5 yıl sonra heryerin sarkar .
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli markaların almanı öneririm hocam doğal yollarla alırsan daha iyi olur tabi
ertunc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce beslenmeni düzene sokmanı öneririm ve kesinlikle günlük gereksinimlerini baştan hesaplamalısın(protein, karbo vs). Eğer bu hesaplamanın sonucunda protein değerlerini karşılayamıyorsan supp kullanabilirsin. Etki konusuna gelecek olursak bu durum bünyeden bünyeye değişir, deneyip görmen gerek.
İşte hocam evde olsam tamam dicem fakat yurt'ta yaşadığım için böyle bir imkanım olmuyor. Bende doğal yollardan alınması gerektiğini düşünüyorum fakat yurt sıkıntı ve artık vücudun protein ihtiyaçı duyduğunu hissettiriyor.
O yüzden önerebileceğiniz protein markaları veya bu protein yanında başka bir şeyler almam gerekiyor mu ? veya değerlerimi nasıl hesaplıcam bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Çünkü vakit geçmeden bursum gelince 1 aylık bir erzak alışverişi yapıcam.