Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyon dolarlık turnuvalara katılacaksam ve kazanıyorsam gidip 800 lira değil 80000 liralık koltuğu alırım sonuçta milyon dolar kazanmışım ya da kazanacağım dimi? Profesyonel oyuncuların katıldığı yarışmalarda siz sanıyor musunuz ki 800 liralık oyuncu koltuğuna oturtuyorlar? Ayrıca tahta sandalye de olsa, plastik sandalye de olsa, adam yerde bile otursa oynayacağı oyunu zevk ala ala oynayabilir ve turnuvalara da katılabilir. Oyuncunun iyisi koltuğun ya da ekipmanların iyisi ile ortaya çıkmıyor ne yazık ki

League of Legends'ın düzenlediği turnuvalarda bu koltuklar kullanılıyor. Lolün Türkiye'deki ofisinde de bu koltuklar var. Dota, CSGO turnuvalarında da genellikle bu koltuk modeli kullanılıyor.

Milyon dolar kazanamıyor olsam da rahata ihtiyacım var. Burda para kazanıyorum ben, tahta sandalye üzerinde niye zar zor çalışayım? Ayrıca oyuncu koltuğu diye geçiyor ama çalışma koltuğu olarak da kullanılıyor.

Bu tartışmalar yersiz. Lütfen devam etmeyelim, yukarda yazdığınız şeye hayvan gibi bağıra bağıra güldüm, güzeldi fakat şimdilik istediğim tek şey koltuğu kullanan kişilerden yorum almak.