Mustafa Maşa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Skype adresi control.com.tr, adam o kadar profesyonel konuşuyor ki bi an olsun şüphe etmedim. İş bankasına girdim ödeme bilgilerine kadar doldurdum. Son anda aklıma "bu adam r10 a üye olduğu halde neden konuma teklif yazmadı veya pm atmadı" sorusu geldi. PM istediğimde ise r10 a bakan arkadaş şuan uyuyor tarzında bir şeyler söyledi. Sitenizdeki telefon numarasını aradım. Saat 12 olduğu için doğal olarak kimse cevap vermedi. Kişinin ödeme istediği iş bankası aşağıdaki hesaptır. Eğer bu bilgiler gerçekten bi firma yetkilisine ait ise sabah PM ile uyarın bu mesajı sileceğim.

Şube Kodu : 1240
Hesap No : 138450
IBAN : TR74 0006 4000 0011 2400 1384 50
Hesap Sahibi: Hakan ÇAKIR
Merhabalar,

Arkadaşlar skype kullanmadıklarını dile getirmişler bu yüzden skypetan verilen her bilgi yanlıştır.

Üstelik firma https://www.control.com.tr/banka-hesap-bilgileri sayfasından işlem yapıyor yani skypetan size bilgi gönderen şahıs *********** ve firma sahibi ile alakası yoktur.

Adı üstünde firma kendi ticari hesapları harici sahsi hesap kullanmazlar çünkü bütün ödeneklere fatura kesiliyordur firmanın geliri gideri sadece firma hesapları ile belirlenebilir yani şahsi hesaplar ile işlem yapan bir firma yoktur.

Geçmiş olsun.

Saygılar...