Merhabalar,

Birçok farklı sektörlerde adwords danışmanlık hizmeti veren biriyim.Google Adwords danışmanlık hizmeti almak isteyen kişilerin bana daha kolay ulaşması için burada konumun olmasını istedim.

Reklamlar için herhangi bir api filan kullanmıyorum. Google adwords üzerinden her şeyi takip edebilirsiniz. Daha önce adwords paneliniz varsa onu müşteri merkezime bağlıyorum böylelikle yine aynı şekilde ne kadar para harcanmış, tıklama ve dönüşüm almış görebiliyorsunuz.

Reklam modellerin ücreti hakkında bilgi almak için bana pm atabilirsiniz.

Google Adwords Danışmanlık Hizmeti

✘ Text Reklamları:

Müşterileriniz arama yaptığında sizin sitenize gelmesini sağlayan reklam modelidir. Kalite puanlarını en üst seviyede tutarak minumum parayla daha fazla müşteriye ulaşıyoruz.

✘ Display Reklamları:

Farklı boyutlara sahip resim reklamlardır.

✘ Youtube Reklamları:

Hizmetiniz veya ürününüz için hazırlamış olduğunuz videoları kullanıcılara ulaştarabileceğiniz reklam modelidir.

✘ Google Shopping Reklamları(Ürün Listeleme Reklamları):

Özellikle E-ticaret sitelerinin kesinlikle kullanmasını tavsiye ettiğim reklam modelidir. Google Shopping reklamlarıyla daha fazla tıklama, dönüşüm ve az maliyet ödeyebilirsiniz.

Adwords Optimizasyon Hizmeti:

Oluşturmuş olduğunuz reklamlarınızın optimizasyonunun yapılmasını istiyorsanız benimle iletişeme geçmeniz yeterli olacaktır. Kampanyalarınızı sizin için 1 defa optimizasyon yapıyoruz.

Hesabını yönettiğimiz bir müşterinin optimizasyon öncesi ve sonrası aşağıda örnek olarak vermek istedim. Aynı maliyeti 450 tıklama daha fazla aldık.

Daha önce yönetilen hesap;

Bizim optimizasyon ve yönetimi sonrası hesap;