MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ilaç sigara bıraktırma polikliniklerinden ücretsiz temin edilebiliyor mu?
Evet veriyorlar ama bana vermediler. Size tavsiyem randevu alip muane olup bu ilaci talep ediniz pahali bir ilac.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:20:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:15:39 --

1. Ve 2. Hafta kullanimi için olan ilk kutunun ilk sayfasinda bu gördüğünüz yazi var bir gün seçip o güne kadar sigara ve ilaci kullanip sonrasinda sigaradan tiksinecekmişiz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:24:44 -->-> Daha önceki mesaj 00:20:58 --

Ve son olarakda ilaçlarin resimlerini paylaşiyorum bundan sonra her gün ilacin bana yaşattiklarini gün gün yazacagim ve gercekden sigaradan kurtula bilecekmiyim görücez. Buraya yazarak kendimi motive edip daha çok hirslanmak ve birakmak isteyen arkadaşlarima fayda sağlamak için yaziyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:31:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:24:44 --

Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalbinde sorun olduğunu ve bu ilacın kullanmanın sakıncalı olduğunu söyledikleri halde o ilacı almanız kesinlikle büyük hata. Her ilacın kendine göre etki mekanizması vardır ve yan etkileri var. Belki damarı daraltıcı etkisi var ya da genişletici ve bu sizin için tehlikeli bir durum arz ediyordur. Umarım sigara bırakma süreciniz sağlıklı bir şekilde hallolur.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Kendi düşüncem ALLAH kimseye göstermesin kanser olup sürüneceğimesigarayi birakmaya çalişirken direk ölmeyi tercih ederim Dediginiz gibi insallah bir sorun olmaz. Ama çok ciddi yan etkileri olduğunu 171 sigara biraktirma hatti söyledi ve intahara düşüncesine kadar piskolojik sorunlari yaratma ihtimali olucak yan etkileri varmiş. Kalici herhangi bir yan etkisi olmadiğindan kaldiramadiğim taktirde ilaca veda eder başka yöntemler aramaya başlarim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:35:04 -->-> Daha önceki mesaj 00:31:59 --

İlaç paketi gece ve gündüz olarak belirtilmiş.