ŞUANA KADAR YAKLASIK OLARAK
39Mn BOT TAKİPÇİ SATTIK.
10k 120TL
15k 170TL
20k 230TL
Max: 100k Mevcuttur.
Not: Takipçiler Türk ve Düşmeme Garantilidir.
min: 10k sipariş alınmaktadır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ücret ve Referanslar için: PM yada Skype Konu Linki: www.r10.net/twitter/1712109-twitter-hesap-onaylatma-unlu-olmaniza-gerek-yok.html Ödeme Yöntemleri: enpara, ziraat ve GARANTİ
yada whatsapp: 551 218 1426
altlarda not: *Sistemden gönderilen takipçiler için size 1 hafta garanti veriyorum , 1 hafta içerisindeki düşüşlerde takipçinin %70 ini ben karşılıyorum dilerseniz para iadesi alabilirsiniz
altlardan Not2: *Sistemde bizden takipçi aldığınızda diğer şahıslardan takipçi almamanız ve profili dondurmamanız önerilir çünkü bizden sonra herhangi bir şahıstan takipçi satın alınırsa bizden yapılan çekim bitmiş sayılır ve takipçi ve ücret iadesi gerçekleşmez.
Not3: İşlem ortasında satın işlem iptali istenirse, 1k 3TL den gelen takipçiler hesaplanıp. Geri kalan rakam iade edilecektir.
Not4: Takipçi çekim sırasında profilin askı yemesi veya profilin dondurulması durumundan çekim iptal edilir ve iade işlemi gerçekleşmez.
Referanslar
Arkadaştan, 150K takipçi alınmıştır. İşini iyi yapan, ilgili birisidir. Attığı takipçiler baya zaman geldi azalma olmadı. Tavsiye ederim.
Arkadaş sorunsuz bir şekilde 150k yı teslim etti teşekkür ederim bol kazançlar :)
Sorunsuz 50k çekim gerçekleşti teşekkürler :)
100k çekim yapıldı.Kendisi Güvenilir ve ilgilidir.
150k sipariş verildi, ödemesi yapıldı.
Takıpcı hizmeti sorunsuc bır sekılde teslım alınmıstır
Sorunsuz bir şekilde 100k yı teslim etti , ilgisinden dolayı teşekkür eder bol kazançlar dilerim...
200 k çekim Icin anlaşıldı.Çekim hala devam ediyor. Çok ilgili, İşinin ehli bir arkadaş
cekım almıştım cekım tamamlandı teşekkurler
2 farklı hesaba 100K çekildi fazlasıyla gönderdi sürekli çalışmayı düşünüyorum teşekkürler
200 bin takipçi almıştım. Tamamlandı. Fazlasıyla gönderdi ve gayet ilgili bir arkadaş.
30k bot takipci alindi arkadaş işine saygılı hakkını veriyor işi rast gelsin
100 k takipçi aldım. Tamamlandı. ücreti bazı nedenlerden dolayı yarın geçicem ve gayet ilgili bir arkadaş.
Arkadaş ile çalıştık. Hızlı bir şekilde işlemimizi yaptı.Tavsiye ederim.
100 k siparişi verildi ödeme geçildi,şaunda gelmeye başladı bile takipciler
tşk.ler
200k Twitter takipçi için anlaşıldı, Hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti için teşekkürler.
Takipçi alındı sorunsuz hizmet
gönderim tamamlandı teşekkürler
55k Takipci cekilmistir hatta daha fazlasıyla göndermistir.Tesekkur ederim emeginize saglık.
100K alışveriş gerçekleştirdik. Değerli hocam sağolsun fazla fazla attı :)
çekimler başarıyla tamamlandı.
Arkadaştan tekrar tekrar almaya devam ediyorum düşme nerdeyse yok gibi alan arkadaşlar memnun kalacaktır ben memnunum çok teşekkür ettim kendisine
100k Takipci alındı sorunsuz bir çalışma.
100k takipci alindi , 117k civari takipci geldi gercekten isinin ehli bir arkadas. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz
Hemen takipçi çekimine başlandı. Teşekkürler hocam süper ilerliyoruz.
100k Bot takipçi satın alınmıştır. teşekkür ederim kolay gelsin
2.ticaretimizi yaptık kendisiyle. Daha çok iş yaparız inşallah
100 k takipçi daha aldık fazlasıyla çekim yaptı ve 24 saat olmadan teslim edildi.
İşinin ehli ve ilgili bir arkadaş.
arkadaşla 50k için anlaştık 75k geldi teşekkürler..
Yaklaşık 2 yıl önce 100K takipçi aldım kardeşimden çoğu duruyor hayırlı satışlar.