Görende milyon dolar nasıl aklanır onu anlatıyoruz sanacak

Türk devletine veriliyor artık şahıs bilgileri , talep taktirde. Ama kimse aylık geliri 20-30 bin dolar olan bir adamın isviçrede banka hesabı varmı diye kontrol etmez. Çok daha büyük rakamlarda olur oda bizi pek ilgilendirmiyor
Bir yol daha var , aç 3-5 tane adsense hesabı dağıt eşine dostuna onlarda bankadan çeksin sana versin yada direk yeni hesap aç onlara atm kartlarını al. Daha da kafam rahat olsun istiyorsan bu son yolda , kıbrısta eşin dostun varsa öğrenci yada çalışma izni olan onun üzerinen hesap açtır, iş bankası lefkoşa şubesi , garanti bankası girne şubesi vs çok daha zor takibe girer. Helede öğrenci olursa aylık 1K falan hiç dikkat çekmez eğitim için yollanıyor gibi gözükür.
Nakit parayı nasıl legalize ederiz sisteme sokarız diye düşünüyorsan gel o seviyeye bir çözüm buluruz
[/COLOR]Bir tanede daha az dolambaçlı bir yol söyleyeyim , şahıs şirketi kur türkiyede , tüm harcamaları gider yaz (abartma ama zarar gösterme) , muhasebecinle konuş o bilir zaten sektörün ortalamasını mesela yıllık 300-400 tl net kar etmişsin gibi göster , gerisini gider yaz.
çerçevelettirip asmak lazım

içinde benim taktikte var,böl ve fethet
sürekli adsense hesabı alırım pinli,eş dost akraba kimi bulsam kartını kiralarım.1000 tl üstü getirmez hiçbir hesabım,kendi üstüme de ödeme almıyorum ileride daha büyük işlerde sorun çıkarmaması adına kendimi mimletmeyeyim .d