Tamam işte ben de onu anlatmaya çalışıyorum, hangi firma olursa olsun bu sorun olabilirdi. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Ben de diyorum ki bu durum radore de olsaydı sh de olsaydı böyle büyük büyük yazabilecekmiydiniz size hizmet sözleşmesini gösterip yasalar dahilinde konuyu sildirebileceklerdi.
trustlayer gelmiş mütevazilik yapmış o da eğer varsa hizmet sözleşmesini gösterebilir ve verilerle alakalı durumu size sunabilirdi ama yapmadığı için galiba böyle dik dik konuşuyorsunuz
konunun muhattabı değilim fakat yazdıklarınızdan sonra dayanamadım müdahil oldum, haklının yanında olmam zorunuza gitti belli.
firmadan hizmet almış memnun kalmamış olabilirsin, veri kaybı yaşamış olabilirsin. ama bu firmaya "pişkin" deme hakkını vermez değil mi?
sen kendinde hizmetinle alakalı sorun yaşarken adamlara pişkin deme hakkını kendinde nasıl bulduysan!? ben de o şekilde sana pişkin deme hakkını kendimde buldum ve şekil a'da görüldüğü üzere dedim işte
Burada size atılmış bir kemik mi var ki konuya dahil oluyorsunuz ?
Birisi size hizmet vereceğini vaad edip paranızı alıp kaybolduğu zaman siz *********** deme hakkına sahip olabilirsiniz ancak, bir başka kişi bu hakka sahip değildir.
Bana karşı takılan tutum ve ilgisizliğe karşı ben kendimce bana yapılanları yorumlama hakkına sahibim,
siz benim hakkımda konuşma ve yorum yapma yetkisini nereden alıyorsunuz ?
Dilediği sözleşmeyi dilediği yasayı sunsun bana, ben zaten yasa dışı bir olay olduğunu görseydim R10.net e değil savcılığa başvuruda bulunurdum. Burada firmanın yasaları ihlal edip suç işlediğini değil müşteriyi mağdur edip memnuniyetsizlik meydana getirdiğini söylüyoruz, beyan ediyoruz, fikir veriyoruz.
Burada değil trustlayer isimli firma sh, radore, hostgator olmuş olsa da fark etmez.. Kullanıcıların bilgi alışverişi ve ticareti üzerine kurulmuş bir platformda dilediğim firma hakkında haklı sebeplerim varsa konuşurum.
Yaptıkları çalışmaları yadırgamıyoruz, arıza oluşmasını yadırgamıyoruz..
SAAT 08:00'de bitecek denilen çalışmanın bitip bitmediği hakkında bilgi verilmediğini, Çalışmanın bizim bilgimiz dahilinde 18:00'e kadar yapılmış olan tüm emekleri çöpe götürdüğünü, buradaki ilgisizliği ve müşterilerinin veri güvenliğine ne derece önem verildiğini anlatarak yeni mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla özgürce görüşlerimi ve şikayetimi paylaşıyorum.
Ek olarak;
(4) Açılan şikayet konularına sadece konu sahibi ve şikayet edilen kişi cevap yazabilir bunun harici forum karışıklığına neden olan ve yöneticilerin işini yapmasını engelleyen kullanıcılar süresiz uzaklaştırma alır.
Forum kurallarında geçen, ve yukarıda belirtmiş olduğum maddeye istinaden
JSVFine isimli kullanıcı için gereken işlemin yapılmasını rica ediyorum.