Lynex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi siz bir hosting firmasından reseller alıyorsunuz, adamlar size diskte problem var gece boyu çalışacağız sabah 08:00'e kadar bitireceğiz diye mail atıyorlar. Gayet normal değil mi ? Bizde önlem olarak sabah 08:00'e kadar hatta 11:00'e kadar bir değişiklik yapmıyoruz adamlar çalışıyor diye..

Firmadan bize ne bir çalışmalar devam ediyor bilgisi geliyor, nede çalışmalar sonlandı bilgisi geliyor.

Burada değil sh radore vs. Hostgator da olsa emin ol aynı tepkiyi gösterirdim, kimsenin emeği birilerinin hatası veya eksik bilgilendirme yapması yüzünden çöpe gitmek zorunda değil...

Diyorsunuz ya firmanın bir ticari itibarı var diye, ben saat 11:00'den 18:00'e kadar yaptırdığım optimizasyon, tema kurulumu gibi işlemler için ödediğim bedelleri hiçe sayarak cebimden çıkan parayı göz ardı ederek PARA VERİP SATIN ALMIŞ OLDUĞUM HİZMETİN beni mağdur etmesini hoş mu göreyim ???

Ayırca ( MODERATÖR ARKADAŞ LÜTFEN DİKKAT ETSİN ) konunun muhattabı olmadığınız halde gelip bana burda pişkin demenizden dolayı sizden şikayetçiyim, bu konu üzerinden böyle bir hakkım yok ise hakkınızda yeni şikayet konusu açacağım.
Tamam işte ben de onu anlatmaya çalışıyorum, hangi firma olursa olsun bu sorun olabilirdi. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ben de diyorum ki bu durum radore de olsaydı sh de olsaydı böyle büyük büyük yazabilecekmiydiniz size hizmet sözleşmesini gösterip yasalar dahilinde konuyu sildirebileceklerdi.

trustlayer gelmiş mütevazilik yapmış o da eğer varsa hizmet sözleşmesini gösterebilir ve verilerle alakalı durumu size sunabilirdi ama yapmadığı için galiba böyle dik dik konuşuyorsunuz

konunun muhattabı değilim fakat yazdıklarınızdan sonra dayanamadım müdahil oldum, haklının yanında olmam zorunuza gitti belli.

firmadan hizmet almış memnun kalmamış olabilirsin, veri kaybı yaşamış olabilirsin. ama bu firmaya "pişkin" deme hakkını vermez değil mi?

sen kendinde hizmetinle alakalı sorun yaşarken adamlara pişkin deme hakkını kendinde nasıl bulduysan!? ben de o şekilde sana pişkin deme hakkını kendimde buldum ve şekil a'da görüldüğü üzere dedim işte