Ben şikayetçi ve şikayet edileni tanımıyorum. Ancak ufak bir bilgilendirme yapmak isterim;
@Lynex; disk sorunu bütün sunucularda olabilir. Bence sizin arkadaşa - trade vermeniz doğru birşey değil. Bu durum acaba sadecehosting, radore gibi firmalarda olsa ne diyecektiniz? Sırf R10'da satış yapıyorlar diye firmanın üzerine bu kadar gitmeyin.
Firmanın da bir ticari itibarı var sonuçta öyle değil mi? Tamam sizin verileriniz gitmiş olabilir fakat bu firmanın yapmış olduğu bir hata değil. Disk bozulması maalesef bu sektörün çözümlenemez acısı.
Ve yedekleme & veri garantisi vermeyen bir firmaya - trade kullanması doğru değil bence moderatör hocalarım.
Firma - trader ver sorun değil demiş bu da onun uğraşmak istemediğini, bir şikayet konusuyla vakit kaybederek hizmetlerini aksatmamak istediğini göstermiş.
Sakın yanlış anlaşılmasın, firmayı savunmuyorum
"Veri garantisi vermeyen bir firmaya verileriyle alakalı - trade atmak" hakkında konuşuyorum sadece
Her zaman haklının yanındayım
Disk okuması ve yazması bozulmuş bir sistemden zaten verileri kurtarabilseler emin olun kurtarırlardı
Bu durum tüm firmalarda olabilirdi
Bence pişkinlik trustlayerin yaptığı değil sizin yaptığınız
Şimdi siz bir hosting firmasından reseller alıyorsunuz, adamlar size diskte problem var gece boyu çalışacağız sabah 08:00'e kadar bitireceğiz diye mail atıyorlar. Gayet normal değil mi ? Bizde önlem olarak sabah 08:00'e kadar hatta 11:00'e kadar bir değişiklik yapmıyoruz adamlar çalışıyor diye..
Firmadan bize ne bir çalışmalar devam ediyor bilgisi geliyor, nede çalışmalar sonlandı bilgisi geliyor.
Burada değil sh radore vs. Hostgator da olsa emin ol aynı tepkiyi gösterirdim, kimsenin emeği birilerinin hatası veya eksik bilgilendirme yapması yüzünden çöpe gitmek zorunda değil...
Diyorsunuz ya firmanın bir ticari itibarı var diye, ben saat 11:00'den 18:00'e kadar yaptırdığım optimizasyon, tema kurulumu gibi işlemler için ödediğim bedelleri hiçe sayarak cebimden çıkan parayı göz ardı ederek PARA VERİP SATIN ALMIŞ OLDUĞUM HİZMETİN beni mağdur etmesini hoş mu göreyim ???
Ayırca ( MODERATÖR ARKADAŞ LÜTFEN DİKKAT ETSİN ) konunun muhattabı olmadığınız halde gelip bana burda pişkin demenizden dolayı sizden şikayetçiyim, bu konu üzerinden böyle bir hakkım yok ise hakkınızda yeni şikayet konusu açacağım.