Ben şikayetçi ve şikayet edileni tanımıyorum. Ancak ufak bir bilgilendirme yapmak isterim;
@Lynex; disk sorunu bütün sunucularda olabilir. Bence sizin arkadaşa - trade vermeniz doğru birşey değil. Bu durum acaba sadecehosting, radore gibi firmalarda olsa ne diyecektiniz? Sırf R10'da satış yapıyorlar diye firmanın üzerine bu kadar gitmeyin.
Firmanın da bir ticari itibarı var sonuçta öyle değil mi? Tamam sizin verileriniz gitmiş olabilir fakat bu firmanın yapmış olduğu bir hata değil. Disk bozulması maalesef bu sektörün çözümlenemez acısı.
Ve yedekleme & veri garantisi vermeyen bir firmaya - trade kullanması doğru değil bence moderatör hocalarım.
Firma - trader ver sorun değil demiş bu da onun uğraşmak istemediğini, bir şikayet konusuyla vakit kaybederek hizmetlerini aksatmamak istediğini göstermiş.
Sakın yanlış anlaşılmasın, firmayı savunmuyorum
"Veri garantisi vermeyen bir firmaya verileriyle alakalı - trade atmak" hakkında konuşuyorum sadece
Her zaman haklının yanındayım
Disk okuması ve yazması bozulmuş bir sistemden zaten verileri kurtarabilseler emin olun kurtarırlardı
Bu durum tüm firmalarda olabilirdi
Bence pişkinlik trustlayerin yaptığı değil sizin yaptığınız