başka bir mysql user tablosunu senin sildiğin serverdaki mysqle import edip..sadece değerleri değiştirebilirsin..şifreyi çözmeye gerek yok bence..zaten formatı bellidir..
şöyle düşün wp sitelerde phpmyadminle girip user şifresini herhangi bir md5 şifre ile değiştirebiliyoruz..sende bunu yapabilirsin..yani başka bir user kullanıcı adı ve şifresini sendeki veriler ile değiştirebilirsin..
Dostum teşekkür ederim ilgin için.
Sorunumu çözdüm. Senin fikrin ışığında yaptım bişeyler. Kısaca anlatayım
Öncelikle eski datalarımın elimde olması kurtardı beni. O üstünü karaladığım bilgiler varya onlar. Son komutları uyguladığımda SSH ekranında ne varsa kopyalamıştım
Şöyle yaptım. mysql içindeki user.frm user.myd user.myi uzantılı dosyaları kopyaladım. Başka bi sitemin içindeki ilgili yere attım. Sonra phpmyadminle buraya girdim. Dolayısıyla User adında bi tablo oluştu burada.
Bunu sql formatında export ettim. Sonra bu .sql uzantılı dosyayı text editör ile açtım. Benim elimdeki bu verileri bu sql'deki formata çevirdim.
Sonra sql'i kaydettim. Bu sql dosyasını yeniden buraya phpmyadminden import ettim. Oluşan yeni frm myd myi uzantılı dosyaları mysql içine attım.
Ve sonuç başarılı.
Yani truncate ile içini boşalttığım verileri bu şekilde tamamen eski haline geri çevirdim.
Aynı problemi yaşayacaklara, siz siz olun truncate komutunu kullanmadan önce bir kez daha düşünün.
Bu arada Truncate komutunun asla geri dönüşü yoktur. Ben şans eseri kurtardım. Bu verileri almasaydım gitmişti.
İlgin için yeniden teşekkür ederim.
İyi çalışmalar herkese