Anasayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaygın demedim "Daha yaygın ve kullanışlı başka hangi platform olabilir ?" dedim.

Ayrıca şuan iletişimde olduğum, teklif gönderen/gönderecek kişiler var. Ancak laravel olmalı mı olmamalı mı karar vermekte zorlanıyorum. Laravel'in sürekli yeni sürümleri çıkıyor fakat wordpress gibi güncelleme şansımız yok ama wordpress' de laravel kadar esnek ve güvenilir bir çözüm bulamıyoruz. Wordpress' de bir çok şey yapılıyor ama hep farklı farklı eklentiler kullanıyorlar, üzerine kendileri kod yazıyorlar bir bakmışsın eklenti listesinde 12 tane eklenti gelmiş. O eklentilerin açıkları oluyor vs.. çok kararsız kaldım.

Kısacası laravel güvenli, esnek, daha profesyonel ama güncellik konusunda kaygılarım var. (yeni versiyonlar çıktıkça zaman içinde güncelleme gerekir mi bilemiyorum). Wordpress ise basit, güncelleme bol ama esneklik az, güvenlik düşük.(çok kullanıldığı için en ufak güvenlik zaafiyeti tespit edilip siteyi uçuruyorlar).

Üstatların değerli fikirlerini bekliyorum.
wordpress başka birşeydir cms dir
siz iskelet kullanacağınız için okadar detaya girmeyin , özel mesajda ilettim size, kaynağı çok olan kullanıcısı çok olan fw seçin.
codeigniter yeter size veya cakephp

ismailbayhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
laravel ile yaza bilirim. detay rica edeyim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:36:51 -->-> Daha önceki mesaj 23:33:38 --

bu arada yazmadan edemeyeceğim tr de laravel kullanılmamasının en büyük nedeni kaynak bulamıyorlar kimsede dökümasyonu okumayı düşünmüyor ondan dolayı pek yaygın değil ci gibi fw ler hakkında 100 lerce yazı var milletin işine geliyor ondan ci gibiler yaygın. ve laravel ile slim i kıyaslamak toşaf vs bmw demeye benzer lumen ile kıyaslasanız anlarımda slim ile laravel nasıl kıyaslanır yahu ?
hangisi yaygınsa insanlar onu kullanır, sonuçta adam programcı değil, iş nasıl görülür en çabuk en stabil nasıl yaptırırm onu üşünür.
laravele karşı değilim ben hatta ilk kulllananlardanım, yapımcısını cakephp zamanından tanırım.

işe göre fw seçmek gerekli, laravel yeni çok yeni