Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. Adalet Sarayına giderek nöbetçi savcıya suç duyurusunda bulunurken dilekçe yazmanı isteyebilirler veya savcı duruma göre seni ilgili birimlere yönlendirebilir. Veya a4 kağıdı verip dilekçe yazdıranlar da oluyor. Açıkçası vicdanlarına ve insaflarına bağlı.
Veya karakola gidebilirsin. Karakolda verdiğin ifadeler sonucu zaten ifadeni ya direkt olarak polisler savcılığa bildirecekler veya seninle beraber giderek savcı ile görüşmeni sağlayabilirler.
Zaten ifaden sırasında şüphelendiğin birisi var mı, birisi ile kavga ettin mi yani husumetin var mı gibi sorular soruyorlar. Dolayısı ile burada söyleyebilirsin. Veya direkt olayı bu şekilde anlatabilirsin. ancak hesabın sana ait olduğunu ispatlaman gerekebilir. Çünkü karşıdaki kişi hesap benim diyerek işin içinde de çıkabilir.
Google hesabında çok para var mı bilmiyorum ama Google dan hesap geri almak çok zor. Ben bir mail için başvurdum. Nuh diyorlar peygamber demiyorlar. Hesap sıfırlama yöntemi kullanın başka türlü yardımcı olamayız dediler. Kimlik bilgilerime kadar iletebileceğimi belirtsemde yanıt alamadım. Kararlı ve sürekli aynı cevapları veren ve adamı sinir eden "başka yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı" şeklinde cevaplardan bıktım. ))
Başka bir hesap açtım.
Eğer hesap üzerinden daha önceden ödeme aldıysan ve banka bilgileri ile gidersen iş çok kısa sürede biter. Google 'ın Türkiye'de resmi olarak ofisi olduğu için yargı kararları ile hesabını çok kısa sürede alabilirsin.
Ancak banka dan ödeme almadı isen o zaman biraz zor bir durum.
Kolay gelsin.
Bilgiler icin tesekkurler
Adsense ile iletişime geçin , probleminizi çözmenize yardımcı olacaklardır.
3-4 yıl girmedigim hesabımı geri aldım bu şekilde , bir alan adı mailine kayıtlıydı ve düşmüştü alan adı şifremi sıfırlamaya mail değiştirmeme yardımcı olmuşlardı.
Mail ile iletisime gectim ama hangisiyle gecmem gerekiyor.