Spam reklamda olsa biz para kazanalim diye tikla diyosun. Helal zeks shop, buyutucu, azdirici, afrodizyak kari cekici reklamlarindan rahatsiz oldugum icin adblck kullanıyorum
O tarz reklamarla işim olmaz, burada anlatılan yöntemleri artık en basit bilgisayar kullanıcıları bile kullanıyor. Google a reklam engelleme vb aramalar yapıp chrome veya firefoxa eklenti kurabiliyorlar
Sanki tüm siteler spam reklam ya da ***** reklam yayınlıyormuş muamelesi yapılıyor konu altında. Bu reklam engelleyici eklentiler ne kadar yaygınlaşırsa kullananların ***** vb reklamları değil, reklamların tamamını engelleyeceğini hepimiz gayet iyi biliyoruz.
Benim anlatmak istediğim nokta; webmaster forumunda reklam engellemeyi savunan insanların olmasının çok garip olduğudur. Gidipbir genel forumda bunları yazsanız hiç sorun değil, ama webmaster forumunda yazınca konsepte aykırı oluyor. Tabiki herks fikrini yazmakta özgür ama buradaki insanların en büyük gelir kaynağı reklam iken, yine burada takılan bir kısım arkadaşların bu en büyük gelir kaynağına karşı resmen savaş açması hoş durmuyor.
Kaldı ki sadece tıklama başı para kazançları değil, sitenize aldığınız aylık reklamlarda da reklam göserimleriniz düşük çıktığı zaman sonraki aylarda o reklamverenleri de bulamıyorsunuz.
Birde konu altına gelip tüm reklamları engelledim r10 u reklamsız geziyorum oh ne güzel yazan tipler var. Asıl komedi burada zaten.