Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar tek ürün satış sitelerim var. Hepsinden adwords yardımıyla para kazanıyorum. Lakin bazı ürünlerin kelimeleri yasak olduğu için reklam veremiyoruz ve bu noktada sitelerimize seo yapmamız gerekiyor.
Kendim WP Tema kodlarım r10 üyelerine zaten. O yüzden sıfırdan responsive ve tüm kurallara uygun bir tema kodladım. Kodladığım sitede ürüne yönelik detaylı bilgiler verdim ve blog bölümüne günlük 1 adet makale giriyorum.
Site açılalı 1 hafta oldu tabi google amcada bir sonuca ulaşamadık daha. Benim esas sorum şudur.
Aynı zamanda 10 adet paravan site açtım bu sektörle ilgili. Her gün o sitelere içerik giriyorum. 1 haftadır siteme seoya yönelik bir şey yapmadım. 1 ay dolana kadarda yapmayacağım. 1 ay dolduktan sonra paravan sitelerden link çıkışları yapacağım.
Bunun yanı sıra 2.ay sektörle ilgili büyük bir siteden link çıkışı yapmayı planlıyorum.
Kelime çok zorlu bir kelime değil. Sizin önerileriniz nedir? Dizinlere veya Toplistlere kayıt yaptırayım mı? Yaptırırsam nerelere yaptırayım ve ne zaman yapayım?
Bana öneriler verebilecek var mı? Tek anahtar kelimem var. Sadece 1 kelime üzerine seo yapacağım.