Merhaba arkadaşlar,
Senelerdir bu sektörün içerisinde biri olarak çoğu müşterime istediği projeyi rahatça uygulayabilmesi için sistemler yazdım. Hazır sistemleri düzenledim.
Referanslarım oldukça fazladır. Şimdi sıra sende! Ne ile ilgili script istiyorsan söyle, sana kaç günde ve ne kadara yapabileceğimi söyleyeyim.
İsteyene referanslarımı gönderebilirim.
Fiyatlar uçuk değildir. İŞ ALIMI AÇIK
Herkese iyi forumlar
PRENSİP GEREĞİ, DİNEN CAİZ OLMAYAN KONULARDAKİ SİTE/SCRİPTLER/BOTLAR İLE UĞRAŞMIYORUM. R10 Referanslar: (Sadece bu konu açıldıktan sonra)
on numara bir tasarım yaptı harbiden
yaklaşık olarak 3-4 saatte kral bir tasarım yaptı.php + mysql tam istediğim şekilde.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
arkadas ile anlasıldı sorunsuz teslım etti
İş yaptırdım arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim sektörde kazanması gereken sayılı kişilerden biri kendisi
Arkadaşa iş verildi. Gerçekten ilgili ve işini temiz yapıyor. Bir çok kişiyle görüştüm hep sonra 3 gün sonra vs deyip erteledi. Ama bu arkadaş helal olsun diyorum gerçekten aldığı parayı kat kat hak ediyor.
script için anlaştık hazırlıyor teşekkürler
Bir projemiz vardı mert üstat sağolsun benim tüm beklentilerimin üstünde bir Yazılım yazdı php vede r10'da böyle tepeden bakan insanlar gibi değil inanın bana fiyat konusunda bile r10da fiyat almıştık bizlere 1 bin tller 500 tller fiyat çekildi ama mert üstat sağolsun piyasanın çok çok altına en iyi yazılımı bize yazıp 3 gün gibi kısa bir sürede teslim etti gönül rahatlığıyla Çalışabilirsiniz...
Çok dürüst mütevazi işin ehli bir arkadaşımızdır..
ikinci proje için anlaşılmıştır şimdiden teşekkürler
wordpress tema giydirme işi yapdırıldı gayet hızlı ve güvenilir bir arkadaşdır.
1 adet php script işi verildi Düzgün düzenli ve dürüst bir arkadaş gönlünüz rahat olsun profesyonel bir çözüm ortağı 10/10.