Şunuda atlamamak lazım, hiç bilgi olmadan bu sektörde iş yapmakta çok riskli. Piyasada bir sürü sütü bozuk adam var. Ya işinizi hiç yaptıramazsınız, yada 1 liralık işiniz 10 liraya olur. Bu işlerde vücudunuzun her tarafını sürtüp, çizikler halinde yara bere olmadan ekmek yok (yani sadece burnu sürtmek yeterli değil

). Makale için teşekkürler. Elinize sağlık...
İşin bahsettiğiniz boyutu da var elbette. Sanırım ayrıca ele alınması gereken başlı başına bir konu...
Kısaca herkes kendi işini yapsın, herkes kazansın.
Aynen
Bu makaleyi ben yazsaydım sanırım hemen hemen aynı şeyleri yazabilirdim. Her Zaman demişimdir Yatırımsız ve bilgisiz İş olmaz diye bu makalede kısmen bu sözü destekleyici nitelikte. Hocam işte bütün mesele bu. Çok güzel özetlemişsiniz herşeyi alıntı yaptığım yerler gerçekten her zaman benden taraf bahsi geçen kelimeler. Sadece site açmak malasef bu işler için yeterli değil. Zengin olmayı bırakın 3 5 kuruş kazanmak gerçekten mesele. Herkes bildiği işi yapmalı yada illa bilmediği işe girecekse işi bilenlere bırakmalı kanımca. Çalışmak, Çabalamak, Emek, Sürekli yeni şeyler ögrenmek, ve ögrenmeye çalışmak, Alın Teri Nasıl bir çok işte geçerliyse aynı şekil bu işlerde de geçerli. Makale için teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
Zor işler gerçekten. Çok yoğun emek gerektiren ve kurumsallaşmaya yetecek kadar da piyasası olmayan bir sektör.