Alıntı
Site Açıyorum İyi yapıyorsun. Ücretsiz bir Wordpress veya e-ticaret teması bulman an meselesi. İyi kötü sunucuya dosyaları atabilen birini de buldun mu işin tamam demektir. Verirsin eline 10-20 lira açar sana mis gibi bir site. Sıra ürünleri veya içerikleri girmeye geldi. Ucuz olsun diye zaten senelik 20-30 liraya bir hosting almıştın. Belki de bir iki kişiye sordun; al bir hosting geç git dediler. Alan adın da zaten satacağın ürünlerle veya içeriğin ile ilgili; kebapsın.
Alıntı
Param Yok Ama Yine De Zengin Olmak İstiyorum. Kim istemez ki dostum; seni çok iyi anlıyorum. İnan bana, bunu hepimiz istiyoruz. İstemekle olsaydı ben şu anda hepinizin hakimi ve idarecesi konumundaydım. Kuzu pirzola bir yanda, buz gibi şerbet diğer yanda ve 500.000 odalı saray diğer yanda.
Alıntı
Senin SEO uzmanına veya tasarımcıya hiç mi hiç ihtiyacın yok. Hatta yazılımcı (programlama işi ile uğraşan ve sana göre aslında pek de işe yaramayan zeki insan türü) ile de işin yok senin. Senin tek ihtiyacın olan bedava bir tema ve az da içerik. Sağdan soldan da beleşe 3-5 link kaptın mı, iş tamamdır.
Alıntı
Vay ben yandım! Ne oldu abi; sakin ol... Gittim 1000 lira harcadım; aylardır tık yok; işler kesat. Yapma yaw; çok para harcamışsın abi. Evet yaw; çok harcadım. 1000 lira bu; dile kolay. İnan dünyam karardı; böyle olmamalıydı.
Bu makaleyi ben yazsaydım sanırım hemen hemen aynı şeyleri yazabilirdim. Her Zaman demişimdir Yatırımsız ve bilgisiz İş olmaz diye bu makalede kısmen bu sözü destekleyici nitelikte. Hocam işte bütün mesele bu. Çok güzel özetlemişsiniz herşeyi alıntı yaptığım yerler gerçekten her zaman benden taraf bahsi geçen kelimeler. Sadece site açmak malasef bu işler için yeterli değil. Zengin olmayı bırakın 3 5 kuruş kazanmak gerçekten mesele. Herkes bildiği işi yapmalı yada illa bilmediği işe girecekse işi bilenlere bırakmalı kanımca. Çalışmak, Çabalamak, Emek, Sürekli yeni şeyler ögrenmek, ve ögrenmeye çalışmak, Alın Teri Nasıl bir çok işte geçerliyse aynı şekil bu işlerde de geçerli. Makale için teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.