cimsir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğiniz şekilde başarı elde etmemeniz kaçınılmaz sabırla yaparsanız ve makaleleri isabetli konularda açarsanız daha başarılı olabilirsiniz , magazin ve sinema filmlerinde haberlere yer vererek güzel bir noktaya çıkabilirsiniz ancak oyuncular seçeneğinde imdb ve google ortak çalışması var özellikle popüler bir filmi xxx film oyuncuları olarak aratırsanız söylemek istediğimi görebilirsiniz. Adsense konusunada çok umut bağlamayın yeri geliyor bir filmin afişini bile telif hakkına sokabiliyor dengesiz birşey benzer bir çalışma yapmıştım sadece yazı ve afiş vardı başvuruda telif hakkı ihlali dedi
Magazin konusu sadece örnekti ve bahsettiğim sektörde telif hakkı kesinlikle sorun oluşturmayacak
Hiç bir makale hakkında hak iddia edecek kurum/kişi yok.
Telif sorunu doğurabilecek görsel olmayacak.
Ayrıca konular tam isabet olacak.
Yine örnek vereyim, dabbe 5 filminin yönetmenini arayacak kişiler kaçınılmaz bir şekilde nasıl "dabbe 5 yönetmeni / dabbe 5 filminin yönetmeni" diye arayacaksa bahsettiğim sektörde de bu derece olacak.

Sistemin tıkırında işlememesine sebep olacak tek şey link ağı ve sabır. link ağını oluşturamamış olsam bile özgün makaleden bir yerlere gelebilmeyi umut ediyorum ( tanıtım yazıları alımı da olacak ). Sabır konusu da iki kişi beraber yapacağız. Hatta belki yakın arkadaşlarımdan ( ev arkadaşlarım ) da bu işe girmek isteyen olabilir.
Konu belli, hedef belli, yol belli. Bugün ne yazsam derdi bile yok konu başlıkları dahi belli.