Arkadaşlar vbullettin forumumun normal default temasında Analytics kodu ekli ve burdaki geleni, gideni normal sayıyor. Peki mobil temadaki ziyaretçileri nasıl saymasını sağlayacağım acaba?
Ben az önce şunu yaptım Admin Paneli > Vbullettin Seçenekler>Forum Runner Settings>Google Analytics Account ID> buradaki boşluğa UA-61xxxxx2-1 kodunu ekledim. Doğrumu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum ama yine saymadı.
Bu işin doğrusu nedir.
Ayrıca Mobil temada adsense reklamı yayınlamayı bir türlü bende beceremedim ücretli yardım almaya çalıştık oda beceremedi gitti. Herşey parayı alana kadar sonrası malum.
Şimdi mobil temaya reklamları nasıl ekleyeceğim, birde mobil temada her sayfada reklam adedi kaç olmalıdır?
Admin Panelde vbullettin seçeneklerde altta resimdeki boşlukları nasıl dolduracağım?
NOT: Bu forumum için buradan birisine zamanında ödeme (5-6 ay falan olmuştur)yaptık işe başlandı mobil temaya reklam ekleyemedi, yok sürüm yükseltmen lazım dedi, 250 tl civarı para verip 4.2.2 sürüm aldık sağolsun arkadaş yine beceremedi. Neyse daha fazla yazıpta moralimi bozmak istemiyorum. Ama aldığı para helal değil onu bilsin yeter.