serserfan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle satış nedenimi belirtmek istiyorum. Ciddi anlamda büyük emekler veriyoruz ve artık uğraşacak vakit bulamıyorum. Gelelim sitemin özelliklerine..

Site adresi ( P.M .net domain )
Site için istenen fiyat: 6.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 600 TL ( Sadece 2 Reklam Alanı )
Sitenin açılış tarihi: 4 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme
Günlük hit sayısı: 7-20K
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Ay - 0PR
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır ( 1 Hafta İadere Edilir )
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site Analizi:

Sitemde Tahamata v3 mobil destekli tema kullanılmaktadır. Sitem daha önce 30K lara kadar çıkmış ancak daha sonra tekrar bu seviyelere düşmüştür. Tanıtım, Link olarak oldukça güzel çalışmalar yapılmıştır. Sadece tanıtım yazısı olarak 400-500 TL harcanmıştır siteye. Almış olduğum 1-2 adet de link bulunmaktadır. İçeriğimin tamamı %100 özgün ve her bir içeriğim ortalama 150-200 kelimeden oluşmaktadır. Her film açıklamasına elimden geldiği kadar resim de ekledim.

Analytic Görüntüsü :

Sıralama olarak çok iyi yerlerde site. Online Film izle kelimesinde ilk sayfa ile ikinci sayfa arasında gidip gelmektedir. Her eklediğim film ilk girişte 2. veya 3. sayfadan giriş yapmaktadır.

Sıralama Görüntüsü:

Sitemin yanında 5 adet paravan film sitesi de yanında vereceğim. PR6, PR5, PR3, PR2 ve PR1 olmak üzere 5 adet paravan ile sitemi desteklemekteyim.

Çok daha fazlasını anlatabilirim ancak uzatmak istemiyorum. Detaylı bilgi almak için özel mesaj ile bana ulaşabilir ve skype adresimi isteyebilirsiniz.
sıte adresı pm alabılırmıyım