Site ile yeğenim ilgileniyordu ama sınavları nedeniyle ilgilenemedi. İlk zamanlarında ufak adwords ve facebook reklamları ile hareket görmüş bir sitedir. Ek olarak hiç ilgilenilmediği halde indirimli fiyatlarla ufak satışlar yapmıştır. Sistemin alt yapısı ASP dir. Sitenin içerisinde olmayan ama firmanın sunduğu ücretli bir çok modül bulunmaktadır gelişmiş bir sistemdir. Site "açık kaynak kodlu olmayan" yerli bir firmaya aittir. Lisansı satın alan arkadaşın ardından yenilenecek ve 1 sene sonra 400 TL yenileme ücreti olacaktır. Sistemin şuan ki satış fiyatı 2000 TL'dir.
Geliri olmayan sitemin bu fiyatını satış fiyatına dahil edilmeyen "özel tasarım - yönetim paneli yetkilendirmesi ve otomatik rütbe sistemi" eklentileri içerdiği için bu fiyattan satışa çıkarılmıştır. (Bu özellikler için 700 TL ödenmiştir.)
++Yönetim paneli kullanımı ve sektör hakkında destek verilecektir.
Site adresi : Pm ile verilecek
Site için istenen son fiyat : 750 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 27.02.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online oyun ürünleri satış sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 30-60
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl 3 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet +1 Sene
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet(400 TL)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Alındıktan 1 sene sonra
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteye Dahil Opsiyonel Modüller
* Özel ve kullanışlı tasarım
* Sonteklif kredi kartı Ent. (7/24 Otomatik Yükleme)
* Sonteklif mobil ödeme Ent. (7/24 Otomatik Yükleme)
* Yönetim paneli yetkilendirmesi (Sınırsız yönetici atama)
* Otomatik rütbe yükseltme sistemi (Sizin belirleyeceğiniz sipariş tutarları ile müşteri rütbesi otomatik yükselir ve komisyon oranı değişir.)
* İki seçenekli ürün ve ödeme API sistemi (Tüm kodlu ve gold ürünlerini api ile sitelerden temin edebilirsiniz)
NOT: Bayram nedeniyle kampanya ve son fiyattır...