Merhaba arkadaşlar, Almanca bir sitem var, rakiplerden biri mi yapıyor nedir bilmiyorum, bi hit sitesinden hit gönderiyormuş reklamlara tıklıyordu botlar, onu siteye mesaj atıp sildirdim şimdi oradan gönderemiyor ama şimdi de google arama sonuçlarından hit geliyor siteme bot olarak, ne yapabilirim, tek tek ip engellemek dışında bir yolu yok mu?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:57:51 -->-> Daha önceki mesaj 22:43:56 --
Kesin çözebilecek olan biri varsa ücretli de yardımcı olabilir, wp ban kurdum şuan, referrer vs. ne varsa engelliyorum ama farklı farklı yerlerden geliyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:04:08 -->-> Daha önceki mesaj 22:57:51 --
Sorun ddos gibi vs. değil, sorun reklamlara tıklamaları botların, o yüzden reklamları kaldırdım, hatta gelen tıklar yüzünden banlanacağım muhtemelen durduk yere, yılların google'ı nasıl bunu hala çözemez anlamak mümkün değil, herkes rakibinin sitesine spam gönderip böyle tıklattırsın banlatsın ne güzel iş.