scqo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Websitemin tld uzantısı .com.Bir arkadaş bana .net ve .org uzantılarını da almamı söyledi. Ben birkaç yıldır boşa alıyorum. Almazsam SEO konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? Yani siteadresim.net'e saçma sapan içerik paylaşsalar benim SEO performansım zarar görür mü ?

Teşekkürler.
***** site açsalar bile birşey olmaz. Sizin siteniz .com onlarınki .net ve .org. Marka site yapmıyorsanız boşu boşuna almayın. Marka site yapıyorsanız alabilirseniz iyi olur daha sonra kopyaları açılmaması açısından.

MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Anasayfa Güncel mi Kalsın Yani Son Yazılar Alt Alta mı Çıksın Yoksa Sabit Bir Sayfa Olarak mı Kalsın ? Sabit Sayfa Olarak Kalınca Siteye Yazılar Ekleniyor Sağ Sidebar da Gözüküyor..

SEO için Hangisi Avantajlı Sabit Sayfamı Yoksa Son Yazılar Anasayfa da Alt Alta Çıksın mı ?

....
Güzel bir sorun hocam bu;

Sitenizin içeriği önemli diyenler olacaktır ama bana göre sitenin içeriği önemli falan değil. Her yeni eklenen içerik ufak şekilde bile anasayfada bulunması gerekli. Çünkü anasayfalar en güçlü sayfalardır, anasayfaya eklenen link daha hızlı indexlenir, daha hızlı sıralama da yükselir, daha çok okunur ve bu da sosyal ağlarda paylaşma olasılığını artırır.

Çok basit şekilde düşünelim hocam. facebook sayfalarda paylaşım yapanlar 1 saat boyunca üstte durur gibi yazılar yazıyorlar çünkü üstte durması onun çok görülmesini etkiler. Bu şekilde düşünürsek neden anasayfada çıkması gerektiğini anlayabiliriz.