ugrboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bişey yapmaya hakları yok kesinlikle hemen icann'a şikayet edin gerçekten böyle bir durum varsa onları pişman ederler.Sözleşmeye ne yazarlarsa yazsınlar o domainler parasını ödeyip aldığınız bir ürün öyle kafasına her esen domaine el koyabilseydi kimsenin elinde sağlam domain kalmazdı.Ben uzun süredir kullanıyorum namesiloyu ilk defa böyle bir şikayeti görünce şaşırdım gerçekten.
Evet arkadaşım benimde ilk defa böyle birşey başıma geliyor. Durum gerçekten böyle. Transfer işlemi başlattım. Tam bir dakika sonra iptal ettim. Transfer ücreti 8 dolardı. Bizi 25 dolara zarara soktunuz diyorlar. Defalarca böyle birşey yapmaya hakkınız yok desemde nafile. Bu ücret karşılığında hesaptaki domainleri rehin tutuyorlar. Hesaba giriş yapamıyorum. Paypal ve ICANN a şikayetimi bildirdim. Domain infolarında hala benim bilgilerim duruyor. Bu sebepten başka firmayı transfer etmek istedim. Ama transfer şifresini de vermiyorlar. Namesilo ya transfer ettiğim şifreyi denedim oda olmadı. Düşünüyorum şimdi başka nasıl transfer edebilirim...