Öncelikle konuyu bilerek buraya açtım. Taşınmamasını rica ediyorum.
Herkese merhaba; iki adet aynı sektörde olan kurumsal sitem var. Sitelerin isimlerini pm olarak verebilirim.
Birinci site, iki yıldır var ssl,ip ve istanbulda iyi bir sunucuda barınmaktadır. Daha önce kendi çalışmalarım ile ilk sayfa sonuna kadar getirdim ancak daha fazla üst sıralara getiremeyince sözde seo uzmanları ile çalıştım siteyi perişan ettiler. 1 yıl öncesine kadar 7. Sayfalara kadar geriledi, sonrasında yine kendim uğraşarak link temizliği vs derken şuan 2.sayfa sonlarında. Kendisine ait sosyal paylaşım hesapları mevcuttur.
İkinci site 8 aydır var, pek kaliteli olmayan bir hostingi mevcut %98 uptime oranı mevcut. Tamamı kendi çalışmalarım ile şuan bir kelime de 13. Sırada diğer kelimelerde 2.sayfa sonlarında. Günlük 40 TL adwords var.
Son olarak 10 adet paravan site mevcut olup, biri forum, biri drupal ve diğerleri wordpress tabanlı olup bir yıldan fazladır aktifler, hepsinin hosting hesapları ayrı ayrı firmalarda.
İki site içinde düzensiz şekilde tanıtım yazısı (haber siteleri,forumlar,paravan sitelerden), sosyal paylaşımlar yapılmaktadır.
Her paravan için sosyal hesaplarda mevcuttur(google+,twitter).
İki şekilde teklife hazırız; ilk olarak danışmanlık ücreti, ikincisi site tamamı ile size devredilebilir.
Aylık ayrılan bütçe 750 TL olup, sağlam referansları olan kişilerden teklif istiyorum. Teklifte süreç konusunda da bilgi talep ediyorum. Şu şekilde teklife de açığım aylık toplam 3.000 TL sonrası için aylık cüzi bir ücretle çalışmaya devam edilebilir
Bana site isimleri ve anahtar kelimeleri verip de şunu şuraya getirdim diyebilirsiniz, ancak o sitelerle gerçekten ilgilenenin siz olduğundan emin olmam lazım.
Bilo kullanıcıdan, seoteknikleri nokta com ve profesyonelseo nokta com nokta tr sahiplerinden teklif almak isterim. Tavsiye edeceğiniz kullanıcılara da açığım.
Son detaylar skype dan görüşülür.