O bahsettiğin olay zaten araba sürmenin ilk şartı. Herşeyi tam yaptığını nereden biliyorsun.
Konuyu açan arkadaşa da söyleyeyim 3 cm le kimse kimseyi bırakmaz.
Ama oradakilerin ruh hali nasılsa öyle oluyor. Ben sinyal vermedim diye 15 puan kırmışlardı (eski sistem) büyük otobüs vitese girmiyor dökülüyor her tarafı çift debriyaj yaparak vitese almıştım 4-5 metre anca sürdürdüler sağa yanaşırken sinyal unuttum sadece. Şimdi çok dikkat ediyorlar ama 3 cm sanmıyorum.
ilk şartı oldugunu bende biliyorum hocam onu yapamazsam zaten arabayı kaldıramam değil mi? tam yaptıgımı nerden biliyorum. arabadan indiğimde kurs hocama gittim ( oda arabadaydı arkada) nasıldı hocam geçebilirmiyim dedim. oda sıkıntı yok büyük ihtimal geçtin dedi. ben o gün annemi babamı arayıp sınavdan geçtim dedim. Ha herşeyi tam yaptıgımı nerden mi biliyorum daha inandırıcı gelmediyse şöyle söyleyim zaten bir hata vs yaptıgında indiriyolar yada uyarıyolar veya zaten çocuk değiliz hata yapıp yapmadıgımızı bilecek yaştayız. Hatasız sürdüğüme eminim. ha o park olayınca da sıfır yanaştım 3cm bile yoktu. kapıyı açtılar baktılar güzel dediler devam ettik. ona rağmen kaldım. Sen eski sistemde girdiğin için böyle konuşabiliyosun ama inan yeni sistem o kadar aşağılık ki bilen bile kalıyor. bırak 3cm mi 1cm den bile bırakırlar adamı. yakında eski ehliyet sahipleride tekrar sınava giricekmiş. o zaman buralarda görürüm seni