Şimdi şöyle bir açıklama yapma gereği duydum.

Çalınma olayı 2 türlü,

1ncisi temayı alanlar kendi güvenliklerini sağlayamayabiliyorlar. Ftp olsun, eposta olsun, hatta sunucu açıkları olsun. Böyle bir durumu engellemenin zaten yolu yok bizim açımızdan.

2ncisi gerçekten CSS-HTML bilen, biraz WHMCS yi kurcalamış hırsızlar var, bunlar tasarımı bir müşterinin sitesini HTML olarak kaydedip kendileri uğraşarak tekrar WHMCS ye giydiriyorlar. Bununda önüne geçmenin hiçbir yolu yok.

Zaten bu 2 durumda birçok ajans ın yaşadığı sorunlar, ve ajansın sorumluluğu izinsiz kullananları dava etmek, kendi sitesinin açıklarını takip etmek.
Ancak bahsettiğim 2 durum yaşandığında tasarımı yapan ajansın yapabileceği birşey bulunmuyor.

WHMCS temaları TPL dosyaları halinde olduğundan, ve bu dosyaların düzenlenebilir, açık kaynak kod olmasından ötürü herhangi bir aktif lisanslama şekli mümkün bulunmuyor.
Mevcut en son şifreleme lisanslama methodlarıda kırılabilir durumda. (bknz: ioncube)