Kliksa dan 500 liralık alışeriş yapacaktım. üyelik sözleşmesine baktım. herşeye izin veriyorsun. nerdeyse senin üzerine şirket bile kuracak mübarekler.

sadece girişi aşağıda paylaşıyorum.

Klik İç ve Dış Tic. A.Ş.'ye (Kliksa) ait; üyelerine genel ve özel kampanya, promosyon, tanıtım, puan kazanma, hediye çeki verilmesi, kulüplere üye olunabilmesi ve indirim gibi avantajlar sağlamak amacıyla oluşturulan müşteri memnuniyeti odaklı Üyelik Programı’na üye olmayı ve bu program ve uygulamalardan yararlanmak için aşağıdaki koşuları kabul ettiğimi beyan ederim. Kliksa Üyelik Programı üyeleri aynı zamanda, diğer Sabancı Grubu şirketlerinin uygulayacakları olası sadakat / pazarlama programlarına da üye olurlar. (“Program Ortakları”), Sabancı Topluluğu Şirketleri ile tüm bunların bayi, acente, franchise'ları ve ileride katılabilecek diğer şirketlerdir. Kliksa ve / veya Program Ortaklarının, Kliksa Üyelik Programı haricinde müşteri memnuniyeti odaklı aşağıdaki amaçlar doğrultusunda başka pazarlama uygulamalarını da yürürlüğe koyabileceğini kabul ederim. Kliksa Üyelik Programı ve yürürlüğe sokulabilecek diğer uygulamalar ve programlar çerçevesinde; Kliksa ve / veya Program Ortakları tarafından, şahsıma, genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklam, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamaları sunulmasına, kulüplere üye olarak kaydedilmeme izin veririm. Program Ortaklarına ve / veya Kliksa'ya geçmişte vermiş olduğum, bu formla ilettiğim ve sair yöntemlerle ileride vereceğim alışveriş ve kişisel bilgilerimin yukarıda sayılan benzeri amaçlarla ve tek başına ve / veya başka kişisel verilerle birleştirerek ticari olarak kullanılmak üzere toplanmasına, işlenmesine Kliksa’nın bunu diğer Program Ortakları ve finans kuruluşları / bankalar ile paylaşmasına ve aksini yazılı olarak belirtmediğim sürece bu firmaların, benimle SMS, internet, mektup, telefon vb. kanallardan temasa geçmelerine rıza ve muvafakat ederim.