Hergün vakalarına yeni bir tane daha ekliyor. Bugün yeni birisini daha dolandırmış. Arkadaşlar skype üzerinden işlem yaparken ilgili kişinin mail adresini kontrol edin.Skypelarınızda kesinlikle control.com.tr ile ilgili hiç kimsenin ekli olmaması gerekir.
Biz kesinlikle skype üzerinden işlem yapmamaktayız. Bu kadar harcayacak boş zamanımız bulunmuyor.
Tüm destek ve satış işlemleri sadece web sitemizden yapılmaktadır.
Kafamıza göre hiç kimseye fiyat ta vermeyiz. Herkes eşit, indirim kodları eşit. Biraz uyanık olun. Skypeları kontrol edin bu şahıs ekli ise mail adresini bize iletin ödeme aldığı hesap bilgiside var. Bakalım tescilli markayı kullanmak insanları dolandırmak nasıl oluyormuş.
Adamdan kan alırlar....
Benim kızdığım nokta tamam kandırıldın olabilir 50 tane mail attın yanıtladık yardımcı olmaya çalıştık. Örnek olması amacıyla 2 satır dilekçe gönderdim. Daha hala control.com.tr hakkında internette orda burada yazacağım, savcılığa control.com.tr'den şikayetçi olacağım diye yazıyor. Bu tamamen cahillik olur ki markamıza zerre zarar verenin peşini hiç bir şekilde ben bırakmam. Biz %100 müşteri memnuniyeti gözeten bir firmayız. Bu konu ile firmamızın alakası yok. Ödeme yaptığınız banka bilgilerini savcılığa iletmeniz gerekiyor.Biz üzerimize düşeni yaparız. Zaten ben bir yakalarsam o kişinin mail adresini çok fena öpeceğim. Bazı kişilerde kek gibi avlanmayı hakediyor. Arkadaş yıllarca söyledik 10 liraya vps,vds olmaz ya böyle çarpılırsınız , ya dandirik sunuculardan hizmet alırsınız yada bırakır kaçarlar....
Cpanel lisansı 40 lira, 50 liraya lisans dahil control.com.tr nin 4gb ramli sunucusunu satıyor..
Akşam özel bir kampanyayla güzel bir satış konusu açalım. r10 daki arkadaşlarımız hem bizi daha iyi tanısın , skype kullanmadığımızı görsünler hemde Neden 10 liraya bu iş olmaz, biz niye yapmıyoruz,nasıl sunucular kullanıyoruz anlasınlar...Bu konu bir süre sonra aşağıya düşüyor.