Gego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ziraat Bankası müşteri temsilcisine bir bağlansam, yurtdısı için açık mı değil mi onu sorgulayacağım ama 20 dakika geçti açan yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:32:13 -->-> Daha önceki mesaj 01:21:56 --

Dostlar, müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede site Bank kart desteklemediğini söyledi. Kredi kartı lazımmış. Param ile rezil oluyorum. Kredi kartı kullanmaya karşıyım. Hayallerim Adsense kazanç planım, şu kadar K hitim var diye böbürlenme ihtimalim, sosyal blog sitem ziyan oldu )
Benim anladığım kadarıyla türkiye - ve global kodlar haricinde, birde kod grupladı var, mesela bacon149 u kullanınca bacon199 daha yüksek olmasına rağmen kullanamıyorsunuz, her gruptan bir kod.

Yine aynı şekilde 1 hesap 1 kart 1 kod mantığı var, 1 hesaba iki ayrı kart eklediğin zaman yine aynı kodu iki sefer kullanamıyorsun. 2 farklı hesapta aynı kredi kartıyla yine kodları kullanamıyorsun, 2.95 ve 3 kodları piyasada sınırsız onlarla kaydetmeyi deneyebilirsiniz.

Kredi kartı kullanmaya karşıysanız garanti bankasından normal hesap açın, paracard alın internet sitesinden paracard web kullanın, normal hesap kartı, fakat debit özelliği ile ön ödemeli şekilde, kredi kartı gibi kullanılıyor, veya ingbank tan para mara uygulamasını edinin ing nakit kartlarla yapın, ama ing de küsüratlar hep kalıyor siz garanti yi tercih edin